BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

perjantai 25. helmikuuta 2011

I'm beautiful in my way, 'cause God makes no mistakes

Diipadaa, tänään roudasin kamat asuntolasta pois, eli jätin siis koulun kesken. Ikävä tulee kämppiksiä muttei ollu ihan mun ala eikä kaupunki. Nyt pitäis sitte keksiä että mihin hakis yhteishaussa. Patruri-kampaajaa oon aatellu mutten tiiä riittääkö pisteet.
Viikko sujunu tavalliseen tapaan, oleskelin kullalla ja soittelin tossa työharjottelupaikkoja, ja saatan jopa saada paikan. Ens viikkoa ootellessa.
Tilailin myös vähän vaatteita eilen, muutamat shortsit, hupparin, sekä nää ihanaiset tennarit.

Maaliskuun alussa pitäis sitten tulla paketti.

Uskalsin viikolla käyä jopa puolen tunnin lenkillä. Ei muuta kun reidet _vähän_ jääty mutta selvisin. Taisin sit kylmettää itteni koska illalla oli hirvee olo, kuumeinen ja päässä jyskytti. Enpä onneks pahemmin kipeytyny.
Plus tänäänkin kävelin sen 4 km asemalta kämpille, ja taas oltiin jäässä.

Tajusin tossa just että kello on viis ja on törkeen valosaa. Oisin veikannu että kello olis jotain 15.00 mutta hupos. Kevät tule nopeeeesti♥ Ei haittais yhtään vaikka lumet jo pikkuhiljaa sulis. Haluun aurinkoa ja lämpöä ja muutenki kaikki kivat kevään ominaisuudet.

 

Plusplus tekis mieli koristella näitä kynsiä jotenkin. Huolsin puolet näistä muttta aattelin kans vähän pitempiä seuraavaks. Jos tiiätte jonkun kivan paikan mistä saa tilattua/ostettua jotain kynsikoristeita tai kivoja lakkoja niin mulle saa ilmottaa c:
Hiuksillekkin olis kiva taas tehä jotain mutta mitä. N. vuos sitten leikkasin toisen puolen lyhyeks, sama homma olis kiva mut vähän eri tyylillä. Saa nähä taas raaskinko.

viikonloput kaikille!

0 kommenttia: