BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

perjantai 11. helmikuuta 2011

Only I can live my life

Ei voi muuta sanoa kun että ihana viikko. Sain nauraa, puhua asioista, itkeä, nukkua tarpeeks, rakkautta ja hellyyttä ja olo on ollu niin hyvä ettei voi sanoin kuvailla. Rakas on mun kallein aarre c: Tajusin monia juttuja ja sen että mun pitää nyt laittaa asiat tärkeysjärjestykseen. Aika kuluu, asiat muuttuu enkä mä vaan voi jumittaa tässä ja odottaa, mun pitää tehä asioille jotain, mun pitää uskaltaa tehä uhrauksia, koska munkin puolesta on uhrattu asioita. Tää on mun elämä, mä päätän, mä elän tätä eikä kukaan muu. Mä rakennan omaa tulevaisuutta ja itteäni. Mä tiiän ite mikä on mulle parhaaks. Nyt pitäs vaan sitten uskaltaa puhua asioista porukoille, tiiän ettei ne tuu tykkään mutta omapa on elämäni. En kerro vielä mitään että mikä on kyseessä, mut sitten kun oon puhunu ja kaikki selviää niin sitten.

Mutta niiii, viikko meni ihanasti ja aika nopeestikkin, olo on rentoutunu ja uskalsin vihdoinki avata suuni siitä mikä mun mieltä painaa.
Huomenna sitte kynsimalleilemaan heti aamusta :> Ja vielä kullalle käymään. Nyt vietän perusperjantain, saunaa ja datausta♥ viikonloppuja!


0 kommenttia: