BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

torstai 30. kesäkuuta 2011

Do you know, what it's like to feel ugly all the time?



Aaarrghndfnckjds hemmetti miten voi olla niin hajamielinen. Piti aamulla soittaa lääkäriin, unohdin. Piti soittaa myös verokortista, unohdin (joten mun palkasta menee yhteensä miinus _80_ euroa). Piti tällä viikolla jatkaa työsopimusta (luulin että vasta ens viikolla) joten unohdin. HV ja tulostin vittuilee, en saa tulostettua sitä sopimusta että ehtisin vielä tänään käydä täyttämässä ja viemässä työkkäriin huomenna joten fuck you.
Muuten onkin sit ihan jees, töissä oli kivaa, ulkona on ihana ilma, kävin eilen lenkillä ja uimassa jeejee, oon syöny vitusti tonneissa kaikkea paskaa, jeejee, ja blaah. Haluisin shoppaileen ja silleeeeeeen. Parin viikon päästä pääsen vihdoin sinne Tintille♥

Viime aikoina oon ikävöiny vähän Jämsää, tai niitä ihmisiä enemmänkin siellä. Ja no asuntolaakin. En oo siellä käynnin jälkeen nauranu kyllä yhtä paljon kun sillon. Siellä on kyllä tyttöset joita en ikinä tuu unohtaan♥
Entinen kämppis lisäs facebookkiin muutaman kuvan viime kuulta kun kävin siellä.. Tajusin että hyi helvetti minkä kokonen oikeesti oon. Oon kyllä ehkä muutaman kilon laihtunu siitä mutta silti.. Sotanorsu mikä sotanorsu -.- Kaikki muut oli laihtunu siellä, toisin kuin eräs -.- Angstangst ja viilsviils tiedän, mutta minkä vitun itsetunnolleen mahtaa.
Diipadaaa, ylihuomenna olis tanssiesitys jonka mokaan 99% varmuudella. en oo vieläkään varma meenkö, mielummin pyörähtäisin kylällä pitkästä aikaa ja kävisin kaupoilla, ehkä Tampereellakin.

Hyvät viikonloput pupsit♥

sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Secret number 2

Ja joka kerta mä palaan,
vaikket pyytäis etkä tahtoisikaan

Forcing laughter, faking smiles

Heipähei ja hyvät juhannukset♥
Eilen musta tuntu ensimmäistä kertaa kesältä. Hipsin lenkille vaikka satokin, mutta oli ihanaa. Poimin mansikoita ja haistelin juhannusruusuja lenkin varrella♥ Muuten en sitte viettänykkään hirveemmin juhannusta, mättäsin pizzaa ja makkaraa ja siinä se. Hassua että kohta on jo heinäkuu, sit elokuu ja kohta taas syksy..
En muuten päässyt kouluihin mihin hain :D Ei haittaa, mielummin oon töissä. Tosin rahat taitaa mennä enemmän vuokraan kun säästöön, ollaan kullan kanssa ehkä muuttamassa omaan kämppään lähiaikoina.

    Tähän väliin kuvanen napakorusta ^^

Blaah en tiiä, mua on taas viime aikoina ruvennu ahistaan. Tai en tiiä onko niinkään ahistusta mutta loukkaannun taas hirveesti kaikesta ja tunnen että sanon tai teen joka vitun päivä jotain väärin. Blaablaablaa, mikään ei oo ikinä hyvin. Tylsistyttää, elämä on taas niin samanlaista päivästä toiseen, herään, meen töihin, tuun töistä, katon telkkaria, käyn lenkillä, meen nukkumaan. Voi kun tulis jo palkka, lähtisin hetimmiten Tintille. Sen kanssa on aina hauskaa, oltiin sitten kahestaan tai sen kavereitten kanssa. 
Random meikitön duckface


torstai 16. kesäkuuta 2011

Kukkuuu<3 Täällä iloinen napakorun omistaja 8) Tosin koru on vähän lyhyt nii se jää vähän liikaa napaan mutta ei se mitään, uutta korua hankkimaan. Tykkään. Tosin en kehtaa tällä mahalla esitellä sitä hirveemmin :D Nohnoh.
Työt alko, on ihan sairaan mukavaa oikeesti. Paljon kivempaa kun edellisessä paikassa. Saan oikeesti tehäkkin jotain, olla kassalla ja väsätä ruokaa. Me likes.
Tänään tuli käytyä lääkärissä, oon 2 kk kärsiny viikottaisesta päkivusta. No, nää pistää mulle 10 päivän buranakuurin, vielä 400mg. Vittu jos 1000mg panadol ei ees auta (kerroin sen niillekkin) niin miks toi auttais. Fiksua porukkaa. Ihan sama, jos noi ei tehoo niin saan kuullema vähän tuhdimmat lääkkeet. (kenties jopa 500mg? -.-)
Joopajoooo. Kohtapuolin tanssimaan♥ En sais hirveesti tällä mahalla kyllä tehä mitään............ Noh. Ei se kerta haittaa...

tiistai 7. kesäkuuta 2011

Fat slut you said

Heiippaaa. Ihana kesä♥ Lämpöä, aurinkoa omnomnom. Eilen tuli kastettua talviturkkikin :D Uima-altaassa tosin mutta lasketaan! Aattelin tänään tehä piiiiiitkän lenkin illalla.
Ja maanantaina luultavasti pääsen alottaan työt 8 ) Me likes.

Hiukset leikattiin, nää on aika kivaisat♥ Ei oo kameraa nyt mukana niin en saa kuvaa laitettua. Anoppi teki mulle myös taas geelikynnet♥ namnam. JA tällä viikolla otan ehkä napakorun 8) Hih pieniä kivoja muutoksia.
Tänään tuli cybershopin paketti mums. Tilasin sieltä sormuksen ja korvikset. Plus crazyfactorylta  tilasin huulikoruja, ja napakorut pitäs tulla tällä viikolla. Tässä kuvaa: (netistä otetut omia vastaavat)


Diudiuh. Hyvää lomaa kaikille,postailen taas kun kerkiän.

keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Huomentapäivääiltaa. Taas yks uneton yö takana, johtuiskohan vaikka siitä että kulta lähti taas ykskaks mökkeileen. Blaah. Ja piti tulla tänään mutta ei, tullaan sittenki huomenna joten oon toisenkin yön yksin :c
Nyt oon käymässä iskällä, se tosin lähti tampereelle.  Tänään anopin ois tarkotus leikellä mun hiuksia 8) Saapi nähä millaset tulee. Nää on tällä hetkellä tosiaan miten sattuu, ihme hiussuiroja siellä ja täällä. Vähän kyllä jännittää kun joku muu kun ite leikkaa mun hiukset 3 vuoden jälkeen :D Mutta tuskin niistä hirveet ainakaan tulee, kun en oo mitään radikaalia tekemässä.
Huomenna sit siskon valmistujaisiin. Ygh tulee varmaan taas syötyä niin mukavasti. Ei mitään hajua paljon painan nyt, viimeks oli 61. Sais jo tippua 56-58 niin oisin tyytyväinen :C Jeejeejee. Turhaa jauhantaa taas mutkun tylsää.
Blaah tuntuu etten jaksais ees alottaa töitä. Pakko kuitenki, ei mistään tuu rahaa muuten. En vaan saa raahattua itteeni työkkäriin sopiin siitä harjottelupaikasta. Yyh.

P.S ai saatana mun mahaaan sattuuuuuuu