BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

torstai 29. joulukuuta 2011

And after all, you're my wonderwall

tiistai 27. joulukuuta 2011

You're the one that I need,
so please never leave

sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Huomenet ja hyvät joulut!
Huhhuh, eilinen oli kyllä yhtä mässäämistä. Ruoka oli aivan törkeen hyvään, unohtamatta kaikkia mahollisia joulutorttuja ja suklaata ja jäätelökakkua.. Huhhuh. Ja tänään tietty jatkuu samalla menolla.
Lupasin itelleni alottaa viikonlopun jälkeen keittopaaston. Syön siis ensi viikon pelkkiä keittoja, lämpimiä kuppeja ja mehukeittoa jne jne. Paljon teetä ja vettä. Järkytyin kun kävin eilen pitkästä aikaa vaa'alla. Sen mukaan olis tullut taas 3 kg lisää.. Tavoitteena on siis saada vähintään se  5kg pois. Eli paastoomisen lisäks ens viikko  on lenkkiviikko. Joka toinen päivä hölkkälenkki, joka toinen päivä kävely. Ja uudenvuoden kunniaks alan taas elämäntaparemonttiin ja jätän kaiken turhan pois lautaselta, luultavasti myöskin suurimman osan lihasta. Ja rupeen kasvattaan ituja! nam.
Nyt kuitenkin jatkan tätä ihanaa (yöähnndjk) kinkun (itseasiassa kalkkunan) täytteistä joulunviettoa. Tsau!

perjantai 23. joulukuuta 2011

Hey boy, I really wanna see if you can go downtown with a girl like me. Hey boy, I really wanna be with you, 'cause you're just my type, oh na na na na.

Ja tässä taas. Mä oon ihastunut. Niiiin niin niin helvetin ihastunut, vaikka miten väitin itelleni ensin vastaan. Ja no, arvatenkin oon taas tässä tilanteessa kun ootan, että saanko pettyä vai olisko ehkä tällä kertaa kyseessä joku joka tosissaan on tarkottanu kaikkea sitä mitä on sanonu. Mun tuurilla kaikki menee taas päin vittua, millä järjellä ei menis.
Mä vihaan tätä itessäni, sitä että oon niin hellyydenkipee, jään niin helposti ihmisistä riippuvaisiks. Mulla oli niin ihana yö viime viikolla, kun sai vaan olla ihan kiinni toisessa ja se kuiskas korvaan asioita jotka sai mut ilosta sekasin. Mä tosissaan, tosissaan toivon että tästä tulis jotain. Just nyt mä en haluais pettyä. Mä tiiän että mä kestäisin sen, aika kivuttomasti, mutta just nyt, just nyt ei ei ei en vaan halua. Mä haluaisin olla onnellinen, just sen kanssa. Äääääääh.

Ja sitten päivän muihin aiheisiin.
Tosiaan, en muista oonko jo kertonu että oon töissä? Oon varmaan, en jaksa tarkistaa. (mutta jos en, oon puhelinmyyjänä) Mutta siis, töissä on ollu kivaa, kiitos ihan mahtavan työporukan. Tavotteena oli saada 10 myyntiä 2 viikossa, ja jeee, tein sen. Elikkä seuraava tavote, 16 myyntiä 2 viikkoon. Auts.

Tällä hetkellä oon taas Orv-huudeilla, tulin tänne Jouluks ja maanantaina takas kotiiiin. Oottelen jo innolla uuttavuotta, tällä hetkellä ainakin tekis niin mieli nollata pää ihan kokonaan. Ehkä toteutan sen jo sitten ku pääsen kotiin... :D Työt alkaa tiistaina kumminkin vasta iltapäivällä..

Anygays hyvää joulua kaikille<3

Baby you got me,
and aint nowhere that I’d be
than with your arms around me
Back and forth you rock me
So I surrender
to every word you whisper
Every door you enter, I will let you in

lauantai 10. joulukuuta 2011

We party all night

Huuuh, perjantaina oli tuparit ja oli ihan mahtavaa! Vaikka päädyinkin halaileen vessanpönttöä:D
Ja noh, en tiiä olisko jotkut asiat pitäny jättää tekemättä, en oo vielä ihan varma. Hauskaa oli joka tapauksessa, mutta kostautu aamulla ihan jäätävänä olona, pään jyskytyksellä ja vapinalla.
Ja tosiaan, eilen rupesin siinä iltakuuden aikaan kattoon saw nelosta, kunnes kuukahdin jossain vaiheessa, ja heräsin pari tuntia sitten, kun kello on 4 aamulla :D Eli jatkan aamuleffailua ja katotaan mitä sunnuntai tuo tullessaan.
Elämä on ihanaa.

keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Flames to dust, lovers to friends

Miksi jäädä suremaan kun elämä on edessä?
Mä opin anteeksiannon ja mä tiedän että mä kestän.

tiistai 6. joulukuuta 2011

Sinusta unta nään, vaikken nukukkaan

Miksi, miksi, miksi. Sama kysymys toistuu mun mielessä kokoajan. Miks tän kaiken piti tapahtua. Toisaalta mitä jos tätä kaikkea ei olis tapahtunut. Mä NÄIN sut heti ensimmäisenä päivänä, en samalla tavalla kun muita, sä osuit heti mun silmiini ja mun alitajunnassa tapahtui jotain, vasta nyt mä sen tajuan. Heti ensimmäisestä päivästä uudessa koulussa lähtien, mä huomasin sut erilailla kun muut. Ja pikkuhiljaa, mä tajusin että säkin olit nähnyt mut. Ja se oli niin sekavaa. Ahdistavaa, mutta niin ihanaa. Ja yhtäkkiä sä et muuta nähnytkään, olit mussa kiinni kaiken aikaa, katselit mua silmiin ja puhuit mulle niin erilailla kuin muille.
Ja sitten, se ilta, kaikilla oli pää täynnä ja mä löysin itteni puhumassa sun kanssa, puhumassa kaikesta mitä mun mielessä oli ja mitä mä tunnen ja miten perseestä se kaikki oli. Ja me suudeltiin. Ja suudeltiin ja suudeltiin. Ja juotiin ja kaikki oli niin utuista, en mä enää muista mitä kaikkea sulle ees sanoin. Mutta mä muistan, miten me herättiin aamuyöstä, ja sä sanoit: "Mä voisin suudella sua vaikka koko yön".
Ja nyt mä en tiedä mitä ajatella, mä tiedän, sua ei kiinnosta enää, sä olet onnellinen jonkun muun kanssa, mutta silti mä oon sen jälkeen nähnyt susta unta joka yö.
Ja eilen mä näin, että sä huomasit. Sä katsoit mua silmiin, ja mä tiesin, että sä huomasit. Vaikka mä väänsin kasvoilleni hymyn, ja yritin näyttää iloselta, mä tiesin, etten voi esittää mitään.
Mä vaan haluaisin unohtaa.

perjantai 2. joulukuuta 2011

Fuck you very very much

Heipsaan! Oon toipunu pusutaudista (joka oli terkkarin mukaan syy mun kuumeiluun ja rauhaskipuun) ja kökötän nyt uuessa kämpässä! Lähes kaikki kamppeet paikallaan, ja tää tuntuu jo kodilta! Ihan sairaan siistii olla täällä=)
Se siitä ilosuudesta tosin, tänään on ollu vaihteeks maailman vittumaisempia päiviä. Ensinäkin, olin tarjoilemassa, ja oli ihan vitunmoinen ryysis. Kirsikkana kakun päällä, vitutusta lisää se, että sut on vaihdettu lennosta johonkuhun muuhun neitiin. Ja kuulet siitä heti aamusta. Ja seuraavaks näät sen omin silmin. Ja sua rupee oksettaan. Ja pyörryttään. Ja lehahdat punaseks. Ja maha kiertyy solmuun. Ja alat täriseen. Ja mietit; mitä helvettiä just tapahtu. Ja mun on tehny koko saatanan päivän iskee nyrkillä johonkin, seinään, pöytään, ihan sama mihin. Musta tuntuu niin helvetin pahalta. Mut ei se mitään kato, onneks mutkin pidetään ajantasalla.. Ei mulla niin väliä.
Miks ikinä menin ihastuun.

sunnuntai 27. marraskuuta 2011

I've been falling apart as long as I can remember

And I keep blushing red when I lie
That everything will be alright
I can not look you in the eyes
'Cause nothing's going to work out fine
Nothing's going to be alright
Nothing's going to work out fine
I can not look you in the eyes
'Cause nothing's going to work out fine
I would be your bad luck
I would be your bad luck charm

I used to drive you crazy, with good way, you said

Hyvää iltaa täältä sängyn syövereistä toivoo huonovointinen, 38-39 asteen kuumetta poteva pieni kalpea Ansku. Ärsyttäääää, haluisin kouluun huomenna ja ylihuomenna jne, mutta koska olen ihana ja aina kun oon kuumeessa, se kestää n. viikon. Eli perjantaita ootellessa.
Torstai olis sit valittu muuttopäivälle! Eilen kävin pakkailemassa muuttokamoja iskällä, sieltä ei 3 tunnin aikana kertyny kun vajaa 2 laatikollista tarpeellista tavaraa. Vastineeks tulikin sitten 5 jätesäkillistä roskiin heitettävää! Mitenniin mulla on ollu aivan helvetisti turhaa roinaa laatikoissa.. No, pääsee niistä ainakin eroon. Ja miten haluisin jo sisustaaaaan, tosin mun pienellä budjetilla hirveesti voi sijottaa mihinkään, IKEA vois olla kiva juttu kyllä nyt. Suunnittelin vähän niinkun ruskee/valkonen teemaa, sitte sinne tänne vaaleenpunasia yksityiskohtia 8) Se olis söpööö.
Palatakseni tohon mun sairasteluun, oon nähny kyllä mielenkiintosia unia, niistä sentään on jotain iloa ollu:D Tosin oon sitten eräästä nähny kans unia, mikä ei sitten ookkaan ehkä niin kiva. Pistää vaan olon sekavammaks. Äh. Yh. Pyh. Ei pitäis ajatella koko asiaa mutta minkäs teet..

You used to fill my days with your light
Where is it now, 'cause all we do is fight

torstai 24. marraskuuta 2011

Well, you treat me just a like another stranger

Eii, ei ei, en tiiä mikä sussa saa mut vittuuntumaan taas. Vasta viikonloppunahan mä nautin siitä miten silitit mua, yllätit mut hiipimällä mun taakse ja kietomalla kädet ympärille jne, jne, jne.. Ja nyt mua vituttaa. Miks, miks mä ikinä menin sekaantuun tällaseen, kun tiesin ettei tässäkään käy hyvin, ja että joudun näkeen sut melkein joka päivä vielä kuinka kauan.
Mä en kestä, mä mietin, sä kysyt päivän aikana ainakin viidesti mikä mua vaivaa, oonko surullinen, oonko kipee, mikä mua vaivaa, mieti nyt helvetti sitten. "Ei mulla mikään oo" sanon, enkä kato vahingossakaan sua silmiin. Mä haluaisin vaan huutaa, niin että sulta menee kuulo kokonaan, ja silti, mä haluan että sanoisit ne samat sanat niinkun syksyllä, toistaisin jokasen uudelleen ja uudelleen. Mä kaipaan sua.

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

You got me dreaming like a fool

Voi keksispä joku jo aikakoneen. Haluisin elää tän syksyn uudelleen. Ainakin osan päivistä. Mä tiedän että tää on ohi kohta, mä näin sen sun silmistä. Et sä katso mua enää takaisin kuten joskus. Mutta no, mä tiesin alusta asti että se tapahtuu jossain vaiheessa, ei vielä mutta tiiän että kohta. Ja mä ymmärrän kyllä, mä tiesin ettei mua oo tehty sua varten, vaikka sä aluks väititkin niin. Silti mä toivoin että niin vois ollakkin.
Väsyttää, pää on tukossa ja muutenkin niin kipee olo. Tääkin päivä kuluu hitaasti, haluun nukkua tai jotain mikä sais ajan kulumaan nopeemmin.
Mutta huomenna mennään kattoomaan sitä Tampereen kämppää ja luultavasti tekeen vuokrasopimukset=) Ihan vitun mahtavaaaa. Mulla olis jo sisustusintoa ja en malttais oottaaaa. Mahollisesti jo ensviikolla muuttoa:)

torstai 17. marraskuuta 2011

Take me to heaven and back in a second

Kyllä vitutti aamulla koulussa.. Tein 2 tuntia vaniljakastiketta, viimeset puol tuntia joudun vatkaan sitä käsin ja mun käsi tyyliin kuolee ja SE MENEE PILALLE -.- dshiocfjwpodsw musta tulee nii hyvä kokki. No joo, muuten kiva päivä kyllä=)
Ja piiuuuh voih, huominen on luultavasti vielä kivempi.. Saan tänne huomiseks taas ihanaa seuraa♥ En malttais vaan oottaaaaa. Oon vähän liikaa tässä ikävöiny. Plääh. Ärsyttävää. Mutta silti.
Jos tänään vaikka vielä raahautuis sinne lenkille ja tsilleeeeeen. Miumaumou. Kuittaaaaan.

sunnuntai 13. marraskuuta 2011

So lost, so lost again

Ärsyttääääääää. Miten ihmisestä voi aatella samaan aikaan että vitun idiootti, kusipää, jne ja aah palvon maata jalkojes alla tuitui lässynlässyn. Vittu. Tällä hetkellä sellanen olo että tekis mieli unohtaa joka saatanan ikinen mies maailmasta. Mitä mä teen niiden kanssa, ihastun niihin, tiedän että koko jutusta ei tuu paskaakaan ja että mua tulee sattuun, jatkan silti, tadaa tässä ollaan. Vituttaa. No joo huomisesta en tiedä, silloin ois tarkotus nähtäillä yhtä herraa ja kattella millanen tyyppi se on.
En tiiä, alan ahistaan itteeni vaan enemmän kun pikkuhiljaa mies miehen perään on ruvennu osottaan kiinnostuksen merkkejä. Joo, luulis että se kohottais itsetuntoa kun huomaat olevas pidetty, mutta mua lähinnä oksettaa. Tuntuu että tulee vaan enemmän paineita ulkonäön suhteen, mietin että ei helvetti miltä mä taas näytän ja se ahdistaa, pelkään että ne näkee mussa jotain joka ei oo totta, jotain kuviteltua ja en tiiä, mä häpeän itteäni _niin_paljon_ että mua itkettää, parempaa sanaa en sille keksi, häpeä, häpeä, häpeä. Mua hävettää se miltä näytän. Mä haluaisin näyttää hyvältä niinkun muutkin, olla timmi ja sileäihoinen ja omistaa ihanat pitkät ehjät hiukset. Mä en kestä, mä en kestä, tää paine vaan kasvaa ja mua oksettaa, mun on pakko lähtee lenkille, pakko juosta tää oksetus pois, pakko juosta ja mä tiedän ettei tästä tuu taaskaan mitään, mua itkettää ja mä en syö huomenna, mä en saa, mä haluun piiloon kaikelta, mua oksettaa niin paljon.

perjantai 11. marraskuuta 2011

Clean up the blood, it's sipping trough into my lungs because of you

Voi väsy. Viikko kulunu taas nopeesti mutta silti kaikki tuntuu jotenki kaukaiselta.
Mä huomasin taas kulkevani siinä kuplassa niinkun joskus. Teen kaiken automaattisesti, mitään ajattelematta niinkun joku robotti, kaikki vaan tapahtuu ja tapahtuu ja mä tuijotan eteeni tajuamatta että teen edes jotain.
Ja ahdistus. Se löysi mut tänään jotenkin taas. Mä kipusin sänkyyn lepään, ja siinä se oli. Kaikki tuntu kaatuvan päälle, mietin mitä mä teen mitä mä teen, mä en hallitse mitään mitenkään. Ja miten mä oksetankaan itteäni, pelkään sitä ihmistä joka tuijottaa mua peilistä enkä oo varma kuka se on. Mua pyörryttää ja oksettaa, haluisin nukkua nää ajatukset pois mutta pelottaa ettei ne katoa vaan vaanii mua aamuun asti ja iskee heti herätessä mieleen. Mä lupasin itelleni, mä selviän, mä jaksan, mä kestän, mutta miten mä voisin kun mua kuvottaa nähä oma peilikuva ja kaikki on niin inhottavaa.
Välillä mun mielessä välähti myös yhtäkkinen pelko, kaikki vaan häviää ympäriltä, kukaan ei enää välitä eikä kiinnosta kun oon niin järkyttävä ja helvetin kuvottava.
Äh ja kaikenlisäks mulla on vaan taas niin ikävä tota yhtä, ikävä kaikkee sitä hellyyttä minkä se antaa ja lämpöä ja pehmeyttä ja miten pyörryttävän sulosta kaikki on sen kanssa. Se vois herättää mut tästä paskasta olosta ehkä edes hetkeks.
Ainiin, ja siitä muuttojutusta. En siis ottanu sitä kämppää mistä puhuin, vaan ollaan muuttamassa siskon kans Tampereelle tän kuun aikana! Jännää. Uus alku ja kaikki, ihan jossain muualla.
Huomenna sitte äipällä käymään sun muuta, siinä se viikonloppu sitte taas onkin.

Ensi kertaa kuukausiin
sun viereesi jotenkin harhailin
Sinä minussa kiinni kun nukahdit
mä mietin miten kaukana ootkaan

Heräsin kun sä päätäni silitit
Pyyhit hiukset kasvoiltani niinkuin ennenkin

lauantai 5. marraskuuta 2011

Sä oot silkkii mun sylissäni

Ja taas yks viikko takana. Menipä keittiöllä ollessa taas nopeesti. Olin tän viikon leivontavuorossa, eli tein ravintolaan patonkeja yms leipiä, ja auttelin kans Arttua, joka oli jälkkärivuorossa. Ja se oliki aika jees, tuli VÄHÄN maisteltua mutakakkuja, lättyjä yms kiisseleitä :DDD Mut siis olihan se pääruokaki mahtavaa.
 Koulun jälkeen oon ollu aina ihan poikki, on jääny vähä liikunta vähemmälle sen takia.. Pakko raahata ittensä taas tänään ja huomenna salille, sitte pitää taas pari päivää taukoo ja käydä lenkillä ja taas salilla yms. Tiiän että tuun oleen talvella ihan äärettömän väsyny ja ahdistunu jossen jo tässä vaiheessa rupee liikkuun. Syömisetki on menny miten sattuu, pakko taas ryhdistäytyä ja ruveta syömään kunnolla että jaksais.
 Ja miehet.. se ikuinen aihe josta on aina jotain sanottavaa.. Tällä hetkellä se, että niitä on LIIKAA. Tai no en nyt tiiä, siinä mielessä liikaa että se ainoo jonka haluaisin niistä muutamista jotka on viime aikoina osottaneet kiinnostusta, on lähes mahdotonta saada. Just sovittiin, ettei tietyistä syistä ruveta seurusteleen, vietetään vaan aikaa sillontällön toistemme kanssa ja ollaan lähekkäin ja tuitui plööäfghfh. Mut musta on ruvennu tuntuun että vietetään sitä aikaa yhessä liian harvoin. Kaipaan sen läheisyyttä, sen tuoksua, sen ihon tuntua, sen lämpöä, naurua, sitä miten ihanasti se kohtelee mua. Ja se tosiaan kohtelee mua ihanemmin ja paremmin kun kukaan koskaan.
Toisaalta tahon pysyäkkin niissä rajoissa, koska sillon tiiän ettei meidän välit tuu koskaan menemään pilalle, mutta toisaalta oon niin riippuvainen siitä kaikesta. Ehkä mun vaan pitää ryhdistäytyä ja keskittyä ihan kaikkeen muuhun sillon kun ei olla yhdessä, niin tää olis helpompaa. Tosin siinä mielessä vaikeeta että nään sitä joka päivä. Pakko vaan keksiä jotain ettei mee järki ja terveys tänkin asian takia. Huoh.

sunnuntai 30. lokakuuta 2011

"Anna mun olla se, anna mun näyttää, voin kaikki sun toiveesi täyttää"

Taas pitkä postailutauko. Mut ihana viikko takana, eka viikko keittiössä koulussa=) Oon tehny mm. jauhelihapihvejä, kalafileitä, katkarapukeittoo, lihakeittoo.. yms. Rankkaa on kyllä ollu, mut silti kivaa. Perjantaina polvi ja kyynerpää ihan hiton kipeinä, samoin ollu hartiat. Mut eiköhän tohon totu.

Ja tää viikonloppu... Miaaauuuuu :c <3 Aivan liian ihanaa tän yhen herran seurassa. Se oli meillä, tehtiin ruokaa, kuunneltiin musiikkia, vedettiin kalsarikännit..... :D Jne. Piuuuhh on niin orpoa olla taas yksin kun se lähti. Mäyyyh. No onneks nään sen taas huomenna (miks kuulostan siltä että oon ihastunu.....piiiuuuuuuhhh).

Käytiin tänään sen kans kattomassa mulle sitä kämppää ja tein vuokrasopimuksen=) Nyt vaan jännättää että miten saan ens viikonloppuun mennessä ekan vuokran maksettua..... Kait mä selviän. Apua. Ja se meinaa sitä että muutan ens viikolla! _Omaan_kämppään_wtf_ oon ihan kujalla.

http://www.youtube.com/watch?v=G7NgU_TDlOo&feature=related

torstai 20. lokakuuta 2011

Let me use-use-use you up tonight, gimme your-your-your-your-your one night

Diupadau, kohta rupeen suuntaileen takas siskollepäin, kivasti tässä nää pari päivää menny. Eilen kävin aamusta salilla, mut muuten oon ihan vaan rentoutunu ja kököttäny koneen ääressä. Tänään, jos hyvin onnistuu, niin pääsen hakattavaks♥ piupau jännää 8 ))
Tässä ihanassa hiljaisuudessa oon miettiny, että ei oikeestaan oo kummosempaa olla sinkku. Keksin niin monta hyvää syytä, että se teki mut jo iloseks.

1. Et oo velvoitettu kertomaan jokaista liikettäs kellekkään, missä oot, kenen kanssa, miksi, kuinka kauan, mitä teette, miksi.
2. Ei tarvi koskaan pelätä vaatteita/yms koruja ostaessa, että joku sanoo että näytät niissä kamalalta tai että ne on rumia etkä saa pitää niitä yms. Kaverit on eri asia.
3. Jos haluun pitää ykskaks leffaillan, niin pidän sen, eikä tarvi neuvotella siitä mikä leffa katotaan, vaan voi valita vaikka maailman lällyimmän nyyhkyparkuleffan jos sellasen haluaa kattoa.
4. Saan viettää vapaasti aikaa poikapuoleisten kavereitten kanssa ilman rageemista siitä, että yritän iskeä jokasta niistä 24/7 ja oon kusessa jokaiseen mieheen jonka kanssa edes puhun.
5. Ei tarvi kuunnella kommentteja siitä, miten mun kaverit on tyhmiä ja idiootteja ja miks sulla edes on tollasia kavereita, hankkisit parempia. Mulla on maailman parhaat kaverit, joita kukaan ei tuu enää ikinä tuomitseen, sen jälkeen saa lähtee ulos lähimmästä ovesta tai ikkunasta.
6. Ei tarvi kuunnella kommentteja siitä miten paskaa musiikkia kuuntelen♥
7. Yksin asuessa ei tarvi siivota muiden jälkiä kun omansa
8. Saan syödä koska haluan mitä haluan, ja tehä sellasta ruokaa mitä haluan kysymättä keltään että onko se sen mielestä hyvää
9. Saan tehä itte omat päätökseni.
10. :D:D:D:D:D Saan vuorata seinäni miesjulisteilla jos haluan!!!!!!1

Siinä ekat 10 jotka tuli mieleen :'D Eivaan mut on tää oikeestaan aika hienoa. On niin vapaa kaikesta ja saa pitää hauskaa kenen kanssa haluaa ja tehä mitä ikinä haluaa ja ryypätä sillon kun haluaa ja kenen kanssa vaan. Nyt mä alan elää elämääni, kaikki vaan matalaks ja ei muutaku mennään.


http://www.youtube.com/watch?v=FMdXOqq3WL4

tiistai 18. lokakuuta 2011

Et sä tiennyt kuinka sua kaipaan

Ja puoliunessa sun kättäs hapuilin
Tunsin sun tuoksus
ja yritin lähelles
Silmäni aukaisin
vaan olit kaukana jossakin

maanantai 17. lokakuuta 2011

Going back to get away after everything has changed

Kukkuu taas pitkästä aikaa. En oo päässy kirjotteleen, koska majailen siskolla ja sen mokkula on paskana. Ens kuun alussa saatan ehkä jopa päästä omaan kämppään, jos kaikki menee putkeen.

Kaikkee on tapahtunu, oon saanu sakkoja, oon ollut onnellinen, oon nauranut, käynyt salilla pitkästä aikaa, ollut yötä Tampereella, oon ikävöinyt, käynyt yökävelyillä jne.
Ja nyt oon lomalla. Ikävöin kouluun, tylsistyttää kun ei oo hirveesti tekemistä. Huomenna luultavasti meen iskälle muutamaks päiväks. Eli pari päivää dataamista (y). Sit pitäis jossain vaiheessa päästä tatuoitavakskin.

Kokolailla menee oikeestaan hyvin. Toisinaan pelottaa että onko tää mun "vahvuus" vaan oikeesti heikkoutta, niinkun henkeä pidättelis ja jonain päivänä mä hajoan ja tajuan että kaikki on vaan ohi. En oo osannu surra kun on aina kuitenkin jonkun kanssa, eikä oo tarkemmin ajatellu koko asiaa. Hmm.

Nyt en toivo muuta kun että tää elämä lähtis tästä käyntiin, pystysin maksaan kaikki vuokrat, ruuat, sun muut mitä omassa kämpässä pitää maksaa.

sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Mä luulin, että kun se tapahtuis itkisin tunteja, silmät turvoksiin ja äänen käheäksi. Aattelin että kuuntelisin kaikki ne kappaleet jotka me kuunneltiin ja miettisin joka ikistä hetkeä jonka oon menettänyt. Luulin etten pystyis meneen kouluun, jäisin sängyn pohjalle makaamaan enkä haluais herätä. Luulin että juoksisin kilometrejä veren maku suussa ja hakkaisin seinää kunnes rystyset olis paskana.

Mä olen ollut 3 päivää sinkku ja itkenyt 5 minuuttia, vain vitutuksen takia.

Mä yllätyin miten vahva musta on tullut.

tiistai 4. lokakuuta 2011

Henkinen ja fyysinen romahdus

Vitun terveys. Mun vastustuskyky on nollissa, oon kokoajan kipee. Tänään tuntu et romahtaisin täysin, mulla on silmätulehdus, koulussa oli järkyttävän kuumeinen olo, kurkku ja pää kipee, muutenkin heikko vointi. Lähin siis Nännin kanssa kesken päivän Treelle ostoksille. Mukaan sain mustan tuubihuivin, mustavalkoraidallisen paidan ja nahkanilkkurit. Purr.
 Ja henkinen taso. Pelkään että sorrun taas siihen paskaan, katoin itteäni sovituskopissa ja näin kaiken sen mitä en oo huomannut aikoihin, kaiken oksettavan ja likasen ja piilotetun pelon ja kauhun mun sisällä. Elämäntilanne on nyt muutenkin mitä on, kullan kanssa ollaan muuttamassa mutta saa nähä mitä siitäkin tulee. Mä en tiiä mitä edessä on, pelkkää hämärää ja mä oon niin sekaisin itteni ja kaiken kanssa. Kaikki on epäselvää, ihmiset antaa ymmärtää yhtä ja tekee toista, mua viedään suuntaan ja toiseen enkä mä tiedä missä olen. Ykskin ihminen, mitä mä sille oikein merkitsen, se on niin ristiriitanen että huhhuh. Tosin niin oon minäkin.

If I let you in, you'd just want out.
If I tell you the truth, you'd vie for a lie.
If I spilt my guts, it would make a mess we can't clean up.
If you follow me, you will only get lost.
If you try to get closer, we'll only lose touch.
Yes you already know too much, and you're not going anywhere.

tiistai 27. syyskuuta 2011

Taas tässä oon ja valmis uuteen kierrokseen

Sä teit sen taas. Vittu, vittu, vittu.

I wanna love you, but I better not touch
I wanna hold you but my senses tell me to stop
I wanna kiss you but I want it too much
I wanna taste you, but your lips are
venomous poison

I hear your calling and it's needles and pins
I wanna hurt you just to hear you screaming my name
Don't wanna touch you but you're under my skin
I wanna kiss you, but your lips are venomous poison

lauantai 24. syyskuuta 2011

...

Fiiuuuu olipas kiva ilta pitkästä aikaa töissä. Seuraava kerta taitaaki olla vasta ens kesänä, ainakin siellä paikassa.
Perjantain vietin siskon kans, se värjäs mun hiukset ja oon nyt porkkanatasolla :D Tänään uus värinpoisto, luultavasti joutuu tekeen kolmannenkin. Näitä punapäästä blondiks muuttamisen iloja♥ Voi olla lievää hamputusta tiedossa.
Blääh miks viikonloput menee näin hitaasti. Musta on tullu hikke tai jotain kun ootan aina maanantaita. En vaan jaksais istua paikallani tai levätä tai mitäään. Haluun tehä kaikkee. Tai jotain. En nukkua pitkään vaan herätä aikasin ja tehä jotain kivaaaa. Pyyhhh. Jospa sitä suuntais syömään jotain. Alkaa masu jo kurniiiiin.

You did confess
you miss me
and you can't stand it

perjantai 23. syyskuuta 2011

Tahdoin niin häntä rakastaa, vaan hän ei tahdokkaan

Fiiiu viikko takana. Nyt istua kökötän karkkipussi vieressä tässä.
Koulussa oli kemiankoe, meni ihan hyvin varsinkin kun vähän vilkuili monisteista vastauksia (y) Että oon pahis. Koulun jälkeen syömässä Ellin ja Nännin kanssa♥ piupau. Täks illaks suunnitelmia 0, huomenna illaks töihin.
Ja aattelin muuten vetästä itteni blondiks. Eipä tarvis värjäillä sit niin usein.

Nyt jatkan tylyyteen kuolemista-->

http://www.youtube.com/watch?v=GkuypwKUX2Y&feature=related

torstai 22. syyskuuta 2011

What are you doing,
wrapping your arms around me
looking into my eyes
trying to hide it
but I can see it

You regret that you told me
we aren't meant to be

tiistai 20. syyskuuta 2011

Against the walls, against your rules, against your skin

Se sanoi ne sanat jotka piti tulla mun suusta. "Kummallekkin olis parempi..." Blaah. Toisaalta helpottunu, toisaalta taas... en tiiä. Pelottaa millasta tulee oleen koulussa. Haluun pitää sen mun ystävänä mut saattaa olla vähän vaivaantunutta.

maanantai 19. syyskuuta 2011

I'm killing the light I used to see in his eyes
And I would die to see it again

I scream and I run
How stupid I was
Tought that I could hide my scars from you

-

Please, tell my mother I'm on my knees
And I really really miss you
Oh, I love you 
All I love, all my love

http://www.youtube.com/watch?v=fq-geJ9UwG4&feature=relmfu

I never wanted this to end


Diipadaah. Koulukuvauksista selvitty, saa nähä miten idiootilta tänä vuonna näytän :D
Muuten sitten hassu päivä. On niin sekava olo. Tuntu että haluaisin niin ton yhen lähelle mutta sit en kuitenkaan vittiny vaivautua.. Se ihmetteli mitä angstaan jne. En haluais satuttaa sitä mutta kun ääääääääh. Tunnen itteni hirveimmäks ihmiseks kun teen näin toisille. Ei enää ikinä tällasta...
Anna minulle hetki aikaa,
Hetki aikaa miettiä uudellen,
Laittaa sanat oikeaan paikkaan,
Sanoa mitä todella tarvitsen,
Ei mitää liikaa, ei mitään turhaa,
Vain ne sanat jotka sielua ravistaa,
Anna minulle hetki aikaa,
Kuule minua, kuule minua

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

And I miss who were

Mikä viikonloppu..
Toivon taas kerran ettei perjantai olis ikinä loppunu. Yks niistä päivistä joita en halua ikinä unohtaa. Sattuu niin helvetisti tää luopuminen, ja tulee sattuun vielä enemmän.. Ei olis ikinä pitäny sekaantua mihinkään tällaseen mutta minkäs teet.
Sait mut hetkeks tuntemaan jotain elämää suurempaa.

Eilinen taas... jossain mökillä bileissä josta jotkut kävi pöllimässä ihmisten viinoja yms. Huhhuh. Ja tunsin/tiesin sieltä tasan 1 ihmisen :D Mut ihan hauskaa oli.

Kohta leffailtaa kullan kans didiu. Ja huomenna onneks taas kouluun, viikonloput tuntuu jotenkin pitkäveteisiltä kotona ollessa.

perjantai 16. syyskuuta 2011

You are everything I want, 'cause you are everything I'm not

Ja hetki hetkeltä enemmän mun sydäntä raastaa
kun susta joudun luopumaan
Mutta lupaan
tämän illan mä kuulun vain sulle

torstai 15. syyskuuta 2011

Please, hold me once more, even if you know this will be over

Ei voi olla totta että oon taas kipee.. Kauhee nuha ja yskä rupee oleen sen mallista että on taas joku keuhkoputkentulehdus.. Tällä kertaa vois kyllä käydä siellä lääkärissä. Oon muuten kohta ihan kuollu tai saan jonku keuhkokuumen tai vastaavan paskan.
Koulussa meni jeeees, varsinkin liikunta kun oli sählyä. Nomnom. Huomenna olis matikankoe mutta kiinnostus lukee siihen on 0. Pitäis panostaa, tiedän, mutta äh mun keskittyminen on jossain ihan muualla nyt.
Esim. huomisessa. Meen A:n luo yöks ja tekeen sen kanssa jotain ruokaa. Apua. Saa nähä tosiaan millanen soppa syntyy. Eivaan. Jännittää kieltämättä aika hitosti. Vihdoinkin tulee sellanen päivä jollon on aikaa tutustua ja kattoo olisko meistä mihinkään. Mua vaan niin pelottaa kun joudun taas satuttaan väistämättä toista mulle tärkeistä ihmisistä. Se että kumpaa, sitä en tiiä mutta tuntuu niin helvetin pahalta. Miks, elämä, miks teet aina mulle näin?

keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Rakas päiväkirja. Tänään opin mitä on euforia. Sen kun olo on ihmeen utuinen ja pehmeä ja lämmin ja tuntuu kun sulais ja haluais valua pitkin lattiaa.
Opin myös ettei kukaan todellisuudessa ole täydellinen. Toisaalta, mitä siitä?
Taas istun tässä oottamassa iltaa ja huomista. Blaah. Vois käydä kehittämässä jotain syötävää. Kirjottamisesta ei tunnu tulevan nyt mitään :D

I can see the way that you're lookin' at me,
like you're hungry
and I am the only thing that you see

tiistai 13. syyskuuta 2011

-

Huhhuh tätä elämää.. Kaikkee tapahtunu viime päivinä. Nyt elelen hetken aikaa vapaana kaikesta ja kattoo sit mitä päätän tehä.. Mitään lopullista en oo vielä päättäny.

Erään ihmisen seura saa mut niin eläväks. En tiiä mikä siinä on. Hetket sen ihmisen kanssa on vaaleanpunasia ja pehmeitä ja helliä. Lämpimiä halauksia ja hymyä.

Oon niin hukassa itteni kanssa. Mua pelottaa. Mut aika näyttää.

sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Niin, yksi vain on, jonka mä nähdä kaipaan

Sä tietäisitpä mitä sait mut tuntemaan.

lauantai 10. syyskuuta 2011

Don't try to save yourself, the circle is complete

Ihan mahtava ilta takana! Oli niin sairaan hauskaa ja kaikkee ja äääääää uudestaaaan. Tuli juotua just sopivasti eikä liikaa, vaikka oliki aika huono olo aamulla ja oon ollu kujalla koko päivän.

Tosin ääääääääääääääääh. Oon niin sekasin itteni kanssa. Kaikki on niin sekavaa yhen asian suhteen enkä tiiä mitä tekisin. Vitun elämä. Taas niin vaikeeta kaikki..

http://www.youtube.com/watch?v=X__RkJ0-kuI

torstai 8. syyskuuta 2011

Huoooh. Tunnin yöunet nukkunut Anna tässä hei.
Yäääää mun napa on tulehtunut. Se oli ihan hemmetin kipee joten otin aamulla korun pois, ja nyt on turvoksissa ja äääää :(( Toivottavasti ei mee umpeen että saisin vielä korun takas.
Koulussa on ollu ihan sairaan hauskaa. Oon tosin hämilläni yhestä ihmisestä ja kaikesta ja ääää. Ei muuta.

Meijän muurigekko karkas tänään! Onneks tosin löydettiin se, se oli nurkassa piilossa :D Mun vauva nukkuu suurimman osan ajasta eikä oo vielä suostunu syömään :( Hmmh. Se on niin arka pikkunen vielä.

Huomenna luokkakavereitten kans ottaan vähän kuppia! Ei helvetti millanenkohan ilta siitäkin tulee........ :D:D:D

Yöääääh ei tässä muuta, oon niin kujalla väsymyksestä ettei fiksua tekstiä irtoa.

Vaan kunpa sun mielesi merkityksen tietäisin

Sun kätesi aaltojen lailla
piirtäen selkääni kuviota jonka merkitystä en tiedä
Pehmeästi liukuen
pitkin mun kehoani joka pelosta on sekaisin
Sormet sormien lomissa
iho vasten ihoa silkkistä
Sä saat mut elämään
Sydämeni lujempaa lyömään
Etkä tiedä kuinka sua iltaisin kaipaankaan

keskiviikko 7. syyskuuta 2011

You say the sweetest things and I
Can't keep my heart from singing
along to the sound of your song
My stupid feet keep moving
to this 4/4 beat, I'm in time with you
Whoa, to this 4/4 beat I would die for you (die for you)

(Someone stop this)
I've gone to far to come back from here,
but you don't have a clue
You don't know what you do to me
Won't someone stop this song,
so I won't sing along
Someone stop this song,
so I won't sing..

I never let love in
so I could keep my heart from hurting
The longer that I live with this idea, the more I sink into this 4/4 beat
I'm in time with you
Whoa, to this 4/4 beat I would die for you (stop this song)

I've gone to far to come back from here,
but you don't have a clue
You don't know what you do to me
I've come to far to get over you,
and you don't have a clue
You don't know what you do to me

tiistai 6. syyskuuta 2011

Elämä on kuolemista

Ihan sekava päivä.. En vieläkään osaa uskoa todeks..
Lepää rauhassa Pauli.

maanantai 5. syyskuuta 2011

It's all about living and dying

Huoooh paska viikonloppu monelta kannalta. Syömisistä en jaksa nyt edes valittaa, paskaa mitä paskaa. Ja meidän koira on kuollut. Ihana, pieni Saara, se on enkeli nyt :( Niin tajuttoman kova ikävä.. Ei oo enää pientä juoksemassa ilosena vastaan kun tuun käymään kotona, ja haukkumassa ja pyörimässä minkä kerkeää. Mun pieni rakas..

No, aina niiden lemmikkienkin on aika lähteä. Ja uusien syntyä. Tänään kävin Tampereella hakemassa 2kk ikäisen leopardigekon<3 Se on niin pieni ja sulonen että tuitui. Se on vielä vähän arka ja hämillään mutta ei se mitään. Hiih. Mun vauvveli tästä eteenpäin.
Tarttu sit mukaan myös ginasta normipaita ja intersportista adidas t-paita.
JA HUI SAAKELI VAUVA MEINAS JUST KARATA. Onneks otin sen tohon viereen, ties missä se olis nyt.

Jatkan iltaa latailemalla Salkkareita ja ihkuttamalla mun gekkulia. Kuvan saatte heti kun löydän mun adapterin -.- :D

torstai 1. syyskuuta 2011

Wake up in the morning, feeling like............. going back to sleep-->

31.8. klo 23.45
Uaaaaaaah miten kylmä ja nälkä ja väsy.
Tänään oli tosiaan harkat,kivasti kärsi toi reisi missä on joku lihas venähtäny. Ja nyt ei tiietä pidetäänkö noita street/MTV-ryhmiä enää ku oli tällä kertaa niin vähän porukkaa.. yäääh.
Fiu, tultiin tosiaan tossa n. tunti sit kotiin, kulta sai kortin joten oltiin ajelemassa. Käytiin mm. Jämsässä ja kävin kattomassa olisko Iida ja Petra kämpillä. Ja olihan ne<3 Harmi ettei Suvit ollu, niitäkin oisin halunnu niin nähä :< Samoin näin Sallaa ja Essiä<3 Aaaaaaa miten ihania ihmisiä voikaan olla. Tunsin olevani kotona kun olin niitten kanssa.
--------------------------------------
Ja jatkuu. Nukahdin tosiaan kesken postauksen :D Ja tosiaan, heräsin oikeestaan vasta nyt, koska en voinu vastustaa kiusausta jäädä nukkuun, kun kultakin vielä pyys jäämään viereen :( :D Ei kaduta kyllä yhtään. Aamupäivän oisin kestäny, mutta 3 tuntia liikuntaa, ja tosiaan reisi edelleen kipee, samoin perse niin ei hirveesti olis kiehtonu.
Ja sinänsä ihan hyvä saada univelat pois, ja sekin että eipä oo tullu syötyä nukkuessa. Aamulla mustikkajugurtti ja siinä se. Tänään ois vuorossa 2468:san kolmas päivä, mutten taijakkaan syödä niin paljoo. Ja omaan silmään ainakin näyttää siltä että nesteitä olis lähteny.
Uaaagh nyt kyllä vois mennä juomaan, janottaa hitosti. Tsauuuu.

maanantai 29. elokuuta 2011

this time in control

EI:

-Karkkia
-Suklaata
-Sipsejä
-Jäätelöä
-Pullaa
-Punasta lihaa
-Vaaleaa leipää, nuudeleita tms.

Heiih. No, mun syömättömyys tyssäs taas. Olin menossa koulun jälkeen käymään iskällä, joten oottelin sitä kaupan pihalla. Sit yhtäkkiä alkaa ihan järkyttävä olo, pyörryttää, oksettaa, sattuu mahaan.. Katoin parhaaks mennä sisälle istuun ja oottaan. Ja siellä istuskellessa näkö kivasti sumeni vähän väliä, sain raahattua itteni autoon ja esitin normaalia. Söin sitten iskällä 3 leipää ja pari omenaa niin helpotti. No jaa, enpä oo ainakaan syöny paljoo enkä mitään paskaa että siinä mielessä oon tyytyväinen. Voisin alottaa 2468 huomenna. (Eli ekana päivänä 200kcal, toisena 400, 3. 600 ja 4. 800)

Itsetunto koki mukavan ''nousun'' tänään koulussa. Olin kävelemässä tauolta luokalle koulun toiseen päähän. Siinä matkalla on käytävä, jossa ootteli joku luokka (pelkkiä jätkiä) tunnin alkua. Ne on ihan hiljaa kun tuun siihen, sit kun oon pari metriä kävelly joku huutaa: "Hyi vittu, kattokaa minkä näkönen kotka". Ja kaikki nauraa ja kattoo mua. Mietin että voi vittu miten säälittävää, mutta kun pääsen ovesta pihalle tajuan että itken. Ja itken ja itken ja itken ja jalat tärisee ja sydän hakkaa enkä haluais mennä tunnille. Pysähyin toiseen suljettuun käytävään ennen meijän luokkaa istuun ja yritän pyyhkiä kyyneleitä.
Kerroin tosta yhelle meijän luokkalaiselle jätkälle, joka on ihan mahtava tyyppi ja se sano niin lohduttavasti mulle. "Älä ota tollasesta ittees.. sä et oo mikään kotka ja tiedät sen kyllä ittekkin. Seuraavan kerran jos joku sua haukkuu niin kysyt heti että mikä nimi ja luokka niin tiiät kyllä.." Heeh. Kullallekkin kerroin ja huomasin että sitä kyllä suututti tollanen, se oli lohduttavaa. Se kehotti seuraavan kerran sanoon takasin, ja mun pitäis kuullema kertoo opellekkin mutten tiiä uskallanko.. Jos se huutelija tajuaa että mä oon vasikoinu siittä niin arvatkaa saanko kuulla ihan vitusti tosta. No, kattoo huomenna mitä tekee.

Meille tulee perheenlisäystä<3 Kulta lähti hakeen just muurigekkoa, ja ite haen tässä joku päivä leopardigekon Tampereelta<3 Ennestään meillä on jo yks leo, Keijo 8 ) Se saa kavereita hihiii. Ihaniapihania pikku liskosia tuitui.

sunnuntai 28. elokuuta 2011

I want perfection

Huooh. Täällä edelleen kipeenä, liikkumiskyvyttömänä paskana. No, onneks oon jonkunverran tervehtyny, joten päätin että meen alkuviikosta salille.
Oon niin kadoksissa tässä, tuntuu että kaikki vaan vyöryy yli enkä voi millekkään mitään. Mut mun on pakko. En saa syödä tänään enää mitään, enkä huomennakaan. En saa, en yhtään mitään. Ei ihminen voi jumalauta olla niin heikko ettei päivää kestä olla syömättä. Mun on todistettava se itelleni, mun on pystyttävä. Mä kaipaan onnistumisentunnetta niin paljon.
Sain onneks pienen motivaation töytäisyn liikuntatunnilla, kun ope ilmotti että jakson lopussa on kuntotestit. Nyt mun on siis ''pakko'' ruveta tekeen lihaskuntoa. Kuntotestit palautti mieleen sen, miten pari vuotta sitten tein joka päivä ihan vitusti vatsalihaksia. Siinä syy miksen silllon ollut tällanen löllömaha. Joten tänään alotan ainakin vatsojen tekemisen. Ehkä se vähän edesauttaa jotain.
Ainiin ja mullahan alkaa taas tanssireenit keskiviikkona! Jatkan streettiä, ja alotan sen lisäks MTV:n. Oon niiiiiin innoissani. Haluun niin onnistua. Ja mähän onnistun tässä.

perjantai 26. elokuuta 2011

Oh, it's what you do to me

Can't find words
Can't explain
why my heart bursts
What are you doing,
oh tell me
what are you doing to me?

keskiviikko 24. elokuuta 2011

secret number 7

Spin me round again
and rub my eyes,
this can't be happening
I never told you what I'd do for living

Ylläri että kaikki muu menee taas hyvin paitti tää saatanan syöminen. En jaksa tästä hirveetä stooria vääntää mutta ei onnistu vaihteeks mikään, ja oon edelleenkin kipee, vielä pahemmin jopa joten byebye lenkkeily vielä jokskin aikaa. Piste.

Koulussa on ollu iha helvetin hauskaa. Läppä lentää niin että huhhuh :D On kyllä sitte väsyttänykkin. Oon koko viikon ajan joka bussimatkalla nukahdellu, tänään taisin nukkua oikeen sikeestikkin, koska sillon kun nousin bussista Tampereella olin ihan pienessä tokkurassa :D No ei mua päikkärit haittaa, kunhan en nuku pysäkin ohi.

Muuta ihmeellistä tässä nyt ei oo, maanantaina ja tänään käväsin tosiaan Tampereella, pääsin 11 koulusta koska oon suorittanu äikän 1 kurssin. Tampereelta löyty pipo, musta toppi, ruskee neuletakki, sellanen ihana hamehenkselitsydeemi ja pöllökaulakoru.
Pitäis kirjottaa essee tuulivoimasta muttei kyllä tällä hetkellä jaksa. Vois kipasta ulkoo marjoja ja mässyttää niitä ja mennä sitte aikasin nukkuun.

sunnuntai 21. elokuuta 2011

Secret number 6

Minä huudan

eikä kukaan kuuleOle kiltti

päästä minut pahasta

Pyydä minua jäämään

Secret number 5

Mä en itke,
mä en helvetti itke
Vaikka tiedän
ettei tämä ei lopu

ei edes

vaikka kääntyisin ympäri

Anteeksi
annathan anteeksi

Minä olen rikki
Minä olen miljoona palaa
lakaistuna lattialta yhteen

Teit kerran ehjäksi

mutta mikäpä minut enää pelastaisiNuku hyvin

yö on vierelläsi
yksinäisyyden seurana

lauantai 20. elokuuta 2011

Secret number 4

Olen aina vähän, mutta ikinä en tarpeeksi
-Only thing I wanted was saving you, but I've realized I'm not strong enough for it-

perjantai 19. elokuuta 2011

And you're my obsession, I love you to the bones

Hyi hitto tätä kuvotusta ja ahdistusta.. Oon mässyttäny koko viikon, enkä ees käyny lenkillä paitsi toissapäivänä, ja sen kyllä huomaa.. Afvdfscvpdcvshcj en kestä itteeni enää. Söin tossa äskenkin vähän Pollyja fiksuna tyttönä. Haluun lenkille, mutta arvatkaa mitä? Ei pysty! Mulla on luultavasti keuhkoputkentulehdus, järkyttävä kurkkukipu, nuha, ja yskin kaikenlisäks verta. Haluun parantua tästä muttaa se tosiaan tarkottaa että heippa raitis ulkoilma. Toki voisin kävelyllä käydä muttei se oo sama.. Oon niin koukussa hölkkäämiseen (joo senhän huomaa kun ei oo käyny viikkoon lenkillä.. Johtunu nyt lähinnä siitä että en oo koulun jälkeen jaksanu/ehtiny).
 Kuukauen päästä on koulukuvaus, ja mä aattelin näköjään näyttää valaalta siinä. Pakko alottaa tosissaan, ainakin 3 kg saatava pois. Nyt pidän tästä hetkestä eteenpäin viikonloppupaaston, mullahan on hyvä syykin, kun ei ruoka maistu nyt kipeenä.
 Jos en ihan maanantaiks oo vielä tervehtyny, niin ei se mitään, meen koulun jälkeen Tampereelle ja siellä tulee käveltyä ainakin se pari tuntia. Sit alotan treenin, joka toinen päivä tunti nopeeta kävelyä ja hölkkää sen verran kun jaksan, joka toinen päivä palautumispäivä, 30min nopee kävelylenkki. Ja voisin alottaa taas jumppaamisenkin, 30min päivinä vatsat, selät, kyljet ja reidet/peppu.
Kuulostan hullulta, sairaalta, siltä etten oo nyt kunnossa mutten kestä itteeni! Mun itsetunto on paskana, mä nään joka päivä koulussa tyttöjä jotka on laihoja ja kauniita ja täydellisiä ja mä haluan olla sellainen.
Huuh mikä vuodatus.. No, mä rupeen viettään aamuani tässä juomalla paljon että masu pysyy täynnä ja yritän selvitä viikonlopusta.. Tsau.

keskiviikko 17. elokuuta 2011

Secret number 3

-I hate pain inside peoples, 'cause I can see it so clearly.-

Padadada

Fiiuuu, eipä oo tullu postailtua hetkeen. Ekat koulupäivät sujunu hyvin, oon tuntenu itteni vähän ulkopuoliseks mutta ihan hauskaa porukkaa meijän luokalla on. En tiiä vaan että mistä pierasisin rahat koulukirjoihin jotka pitäs olla hankittuna ens viikoks. Blaah. Plus sit tosiaan työkengät jotka maksaa vissiin sen 60e. Hienoo kun ei oo rahaa ikinä sillon kun oikeesti tarvis.
Ei hirveesti muuta, väsyttää törkeesti ja meenkin luultavasti 9 aikaan nukkuun. Sais nukuttua sen 8 tuntia..

sunnuntai 14. elokuuta 2011

Huomenia. Fiuuh tekis mieli mennä vielä nukkuun mutta ei, pitää herätä huomenna klo 6 että ehtii laittautuun ja bussiin. Uhg. Ootan kyllä innolla huomista sinänsä, nään uusia ihmisisä jne. Huomenna koulua 8-11, onneks eka päivä on noin lyhyt, ehin tuskin hirveesti eksyyn. Bussit vähä jännättää, meenkö oikeeseen vai mihin meen.

Ilta meni ihan kivasti, klo 12 jysähti vaan ihan järkyttävä väsymys ja jalkojen jomotus mutta onneks pääs yheltä kotiin. Tosin ei nytkään hääviä oo, särkee mahaa, särkee alaselkää, särkee lantiota, särkee reisiä. Vihaan tätä -____________-

Hmmh, jos kipsis tästä aamukaakaolle ja tekis jotain.

perjantai 12. elokuuta 2011

#100: Where I am oh where I am?

Sadas postaus jipii.
Huoh, suretti tänään koulunvaihdos, ehdin just alkaa tutustua yhteen meidän luokkalaisista joka oli ihan tajuttoman mukava tyyppi, ja se harmitteli ihan samaa. Hmmh, no, maanantaina (taas) uus kaupunki, uus alku, uudet ihmiset. Haluisin tutustua paljon ihmisiin siellä, ehkä yritän täyttää tyhjiön joka mun sisällä on ollu entisistä kämppiksistä ''luopumisen'' jälkeen. Tottakai ne on edelleen mulle ystäviä, ehkä jopa parhaita sellasia mutta se raastaa niin paljon etten nää niitä niin usein.

Huoh viime päivät oon taas possutellu, alkaa oleen taas se maailman ihanin vaihe kuussa että kaikki on perseestä ja ädslkcfffdijcalsd ruokaa menee enemmän kun jaksais syödä.
No, aamulla lähen lenkille ja illalla oon myöhään töissä eli ei tuu ainakaan illasta syötyä mitään.
Toissapäivänä kävi vähän piupau. Makoilin kullan vieressä kunnes tulee yhtäkkiä ihan hirveen huono olo. Meen alakertaan ja rupeen laittaan itelle syötävää. Alko huimaan ihan hitosti ja oksettaan, kipitin vessaan ja huomasin peilistä että oon ihan vitivalkonen huulia myöten. Ihan pikkunen sokerien lasku kyseessä=))=)) olin käyny justiin ennen tota lenkilläkin mikä tais pahentaa asiaa. Ei ollu tullu syötyä ihan kunnolla. Ei oikeestaan mitään, söin nälkääni niitä Pollyja, mikä tarkotti siis vaan sitä että sokerit nousee nopeesti ja laskee nopeesti. Hyvä minä.

Blaah, jos kaivautuis tänne peiton alle ja pistäs simmut kii ja nukkuis vihdoin kunnon yöunet.

torstai 11. elokuuta 2011


Follow me into nowhere
Woven with the utmost care

If I'm lost please don't find me
if I jump let me sink
we descended from no one
with a wink

When it's cold outside hold me
don't hold me
When I choose to rest my eyes coax me
don't coax me
When it's cold outside hold me
don't hold me
When I choose to rest my eyes coax me
don't coax me

Sally came home

Toin unelmanaiseni 12km pyöräilymatkan jälkeen kotiin. Se on kaunis, tumma, pehmeä, hohdokas ja muutenkin ihana.  Sen nimi on Sally, ja se on peräisin osoitteesta Bagiore.fi

Omnomnomnommm rakkautta<3

Koulupäivä meni ihan kivasti, mutta koska elämä on paska enkä tietenkään ansaitse sitä mitä oon saavuttanu, vaihdan luultavasti koulua. Pliis, älkää kysykö syytä, en halua kertoa, mutta kerron vaan että huomenna saan tietää että pääsenkö toiseen kouluun. Kangasalle hotelli- ja ravintola-alalle. Vitun elämä vittu.

Joo, ei mulla kai muuta, taijan lähtee nukkuun, väsyttää vitusti.

keskiviikko 10. elokuuta 2011

HUUHH eka koulupäivä takana!
Aamu alko ärtyneesti kiitos univelkojen mutta lähti ihan hyvin käyntiin. Laittauduin ja lähin kouluun, piti käydä opintotoimistossa täyttämässä jotain papereita.
Sit suuntasin ruokalaan oottaan kultaa ja koulunalotusta, mutta kultapa ei huomaakkaan mua vaan kävelee ihan muualle. Hienoo olla siinä ihan yksin, alko hiipiin järkyttävä paniikki päälle ja kohta sydän hakkaskin tuhatta ja kädet täriseen ja vedet tuleen silmiin kun tunnuin olevan ihan hukassa. Siirryttiin luokkiin ja olin koko ekan tunnin vähän paniikissa. Olo helpottu kun alko välkkä, yks muija entiseltä yläasteelta on samalla luokalla ja pyys mut seuraks tupakille. Tuntu että huh, ei tarvi olla yksin ja vihdoin joku puhuu jotain. Päivä alko meneen rennommin kun jutteli ihmisille. Mitään järkevää ei oikeestaan tehty, ruokailukorttia varten otettiin naamakuvat ja näytettiin paikkoja.
Tuntu olevan jopa muutama mukavan olonen tyyppi samalla luokalla, suurin osa kyllä vähän outoja tai hissukoita :D No, saapi nähä millanen luokka meistä tulee syksyn aikana.

Käväsin koulun jälkeen kylällä, tuli ostettua kalenteri, pikku myy-muki, myslipatukoita ja Pollyja (mm! oiku hyvää! asdafadas). Sit käväsin iskällä syömässä ja nyt istun tässä.

Tänään jos jaksais käydä vielä lenkillä ja mennä aikasin nukkuun niin ois jeees.

Hyvää kouluvuotta kaikille=)

tiistai 9. elokuuta 2011

Dadadadaaaa

JESJESJEEESS ARVATKAA KUKA SAI SEN OPISKELUPAIKAN! Didididiiiii jes oon ihan innoissani. Paitti että ei mitään hajua ketä on mun luokalla, mitä vittua tapahtuu, mitkä vaatteet laitan huomenna, kuka mitä missä häh äääää. Apua kun alko jännittää.
Harmi sinänsä lähtee töistä, siellä oli niin rentoo ja hauskaa ja ihan paras paikka. Mutta no, pakko se on jotain opiskellakkin välillä.
Viuuh ei tässä kai muuta, jatkan jännäämistä ja postailen huomenna ekasta koulupäivästä 8))

maanantai 8. elokuuta 2011

Something inside starts to burn like a fire, and I knew it was you

Kukkuuuuu.
Ei tullu oikeen nukuttua viime yönä, en vaan saanu unta eikä asiaa auttanu ohimoa hakkaava kipu. Joskus klo 4 taisin sit nukahtaa.
Mulla on laukkukriisi. Haluisin mustan nahkalaukun mutta mistään ei löydy sopivaa, ja jos löytyy niin se on liian kallis. Huoh.
Sit kun löydän niin luovun ghettoblasteristani, myyn sen jollekkin. En tiiä, musta tuntuu että mun ns. "rokkarikausi" tai mikälie erilaisuus on loppunut. Haluun pukeutua ihan tavallisesti, ns. naisellisesti ja nätisti jne. Nyt rupes kaduttaan se mun Iron fistin paita minkä ostin, makso 40e enkä haluukkaan enää käyttää sitä. Senkin vois myydä jollekkin halukkaalle.

Pumpudum ulkona tuntuu syksyltä<3 Ihanan kylmä tuuli ja pellot on kultasia. Rakastan syksyä, sitä kirpeetä ilmaa aamuisin, harmaata taivasta ja värikkäitä puita.
Yks syksyn merkki on myös, että alan kuunteleen Volbeattia. Se on ollu mulle jotenkin viimeset 3 vuotta syksymusiikkia, johtunee siitä että aloin kuunteleen sitä syksynä ja niistä biiseistä tulee fiilis mikä sillonkin oli.

Nyt jännäilen vaan huomista iltapäivää ja tosiaan tietoa kouluunpääsystä. Wish me luck!

XOXOXO

sunnuntai 7. elokuuta 2011

Viisi kesää mietin, uskaltaisinko, ja niin päätin silmäni aukaista

Juuh taidan tosiaan kohta lähtee sinne lenkille.. Kulta tuli aamusta kotiin, se oli ostanu meille berliininmunkit enkä voinu sanoo sille ei kun oli varta vasten ostanut.. Olin otettu mutta piti sitten ostaa ne pahimpaan mahollisimpaan aikaan.
heräsin n. tunti ennen kullan kotiintuloa unesta joka oli niin ahistava. Siinä törmäsin ystävääni, yhteen entisistä kämppiksistäni ja se oli laihtunu ihan hitosti. Samalla katoin itteäni ja huomasin miten mun maha leviää ja tunnen itteni järkyttäväks palloks, toisen seistessä ihanana ja laihana vieressä.  Herättyä tosiaan päätin etten syö, ja hetken päästä mulla onkin sokerilla kuorrutettu painajainen mahassa.
Ääääh en tiiä, tästä tulee päivä päivältä sekavampaa ja vajoon enemmän paskaan. Ite mä tän aiheutan, mä voisin lopettaa mutten halua.
Ainoo mitä mä haluan on onnistua uudestaan.

lauantai 6. elokuuta 2011

Self-hatred grows in me like cancer

Iltaa toivottaa mustikkapiirakasta pullotavan mahansa kanssa minä.
Tosiaan, kävin mustikassa, leivoin piirakan ja vedin sillä sit ähkyn. Sorruin kyllä tyhjentäänkin vähän ja  nyt aattelin sitten täyttää mahani cheese&pepper -sipsipussilla jonka kulta jätti mun seuraks. Mun päivä oli loistava ennen mustikkapiirakkaa, olin syöny vaan pienen annoksen mysliä paljolla marjoilla. Blaaaaaaaaaah voi angstangst ja viilsviils, oon idiootti ja angstinen teinipaska ja valitan vaikka ite tän itelleni aiheutan. Huoh.

Tosiaan, kulta lähti veljellensä pelaan, joten vietän illan rakkaan läppärini kanssa kattelen telkkaria.
Neloselta alkaa kohta Pan's labyrinth, aattelin sen kattella ja kattellaan sitten mitä tekee.
Käväsin tänään kylällä, piti mennä ensin pyörällä, mutta oho enpä mennykkään. En myöskään taas menny lenkille. Jokatapauksessa, tuli ostettua tavallinen harmaa t-paita, puuteri, poskipuna ja muita perustarpeita.
Sen jälkeen katteltiin taas kullan kans My name is Earlia ja oltu koneella. Muuta ihmeellistä en oo sitten tehny.
Hyvät illat kaikille~

perjantai 5. elokuuta 2011

I fail

Heiipähei taas.
Soittelin tänään taas ammattikoululle, sanoivat että jos _2_ ihmistä, jättäis ton opiskelupaikan väliin niin pääsisin. Niin lähellä ja silti niin kaukana. Tiistaina siis selviää saanko paikan. Hirveetä elää jännityksessä ja toivossa jos en saakkaan sitä paikkaa. Vaikka se oiskin mahollista.

Blääh, en oo käyny 2 pv lenkillä.. eilen en jaksanu ja tänään kulta ei päästäny. Mur. No enpä oo tänään syönykkään paljoo, tosin se vähäkin on täyttä paskaa; _pulla, eskimojätski_, mysliä mustikoilla, nuudelimaustelientä. Tosta liemestä sen verran että keksin sen eilen kun alko himottaan nuudelit; pistän vaan mausteet veteen ja syön kun keittoa. Maistuu nuudeleilta, mutta miljoona kertaa vähemmän paskaa. Eipä toi mitään terveellistä oo, pelkkää maustetta mutta chili tekee hyvää masulle, se on hyvää, ja masu tulee täyteen.
Kävin töitten jälkeen poimiin mustikoita, omnomnom sit kans karviaisia ja mustaviinimarjoja. Noms.

Tjaa-a, mitä sitä keksis viikonlopuks.. Tekis mieli käydä jossain, en tiiä missä. Piupau.

tiistai 2. elokuuta 2011

I love you as fat kid loves hot chocolate

Fiuuu työpäivä takana, meni ihmeen nopeesti vaikka on väsyttäny koko päivän.
Eilen vietin tosiaan vapaapäivän ja käväsin kullan kans siellä Tampereella. Ite en ostanu mitään, kulta löys jonkun blu ray-soittimen ja sille leffoja, joista yks katteltiin illalla.
Mun lihan jättäminen pois ruokavaliosta ei tunnu olevan vielä ihan muistissa. Eilen pistin leivälle kinkkua koska unohdin, tänään söin 3 siivua pekonia koska oli pakko maistaa oliko valmispekoni hyvää vai ei :D (Ei ollut). Kai tää tästä taas muistuu, puol vuotta taukoa semivegeilystä on jääny liian hyvin päälle.

Soittelin tänään ammattikoululle, siellä voi ehkä jopa ihan hiton hyvällä tuurilla vapautua vielä paikka mulle. Viimestään ens viikon tiistaina pitää soitella niin varmistuu. Haluisin niin kovasti kouluun. Ei sillä ettei töissä olis kivaa, mulla on tällä hetkellä maailman paras työpaikka mutta kaipaan (en olis uskonu sanovani tätä) kouluakin. Haluun saada jonkun ammatin, enkä mennä vasta ens vuonna 2 vuotta nuorempien kans samalle luokalle. Toivotaan siis vaan parasta.

Tulin n. tunti sitten tunnin lenkiltä. Tuli kyllä ihmeen hyvä olo, sen päälle tein pikasiivouksen ja vein roskat ja keräsin tölkit pöydiltä, vein astiat ja pyykit. Hölkkääminen ei tuntunu enää nii raskaalta kun perjantaina! Ihmeen nopeesti tää kunto nousee. Johtunee siitä että alottaa pienissä erissä. Kohtahan mä oon jo huippukunnossa. No en. Päätin että jos onnistun syömään tän viikon terveellisesti ja liikkuun hyvin niin palkitten itteni kaakaolla ja vaahtokarkeilla 8 ) Omnomonomm.

sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Take my hand, knot your fingers trough mine, and we walk from this dark room for the last time

Diipadaaaaaa.
Kiva viikonloppu lähes takana, kullan kans vietetty älyttömän ihanaa aikaa, katteltu my name is earlia ja mässätty :D Huomenna ehkä kävästään Tampereella.
Ei oikeestaan muuta ihmeellistä, ihanaa kun on saanu nukkua pitkään ja tuntuu että kaikki on jotenkin niin hyvin. Feels like falling in love again. Oon onnellinen kun mulla on maailman ihanin ihminen elämässäni.

-

The last girl
and the last reason
to make this last for
as long as I could
First kiss and the first time
that I felt connected to anything
The weight of water
the way you told me
to look past everything
I had ever learned
The final word in the final sentence
you ever uttered to me
was love

lauantai 30. heinäkuuta 2011

No one's laughing at God
when they see the one they love
hand in hand with someone else
and they hope they're mistaken

http://www.youtube.com/watch?v=HqG1Dh36-6s

perjantai 29. heinäkuuta 2011

Do you know where the wild roses grow, so sweet and scarlet and free

Heips taaas.
Mulla ja kullalla 1,5 vuotta täynnä tänään 8) Hih rakas hän on.
Pyysin kullan mun kans mustikkaan, se katto mua hetken kun hullua mutta suostu sitten, pääsis ainakin valokuvaamaan. No, sit lähettiin ja ehkä 5 min ehittiin metässä oleen niin ihmettelin mistä yhtäkkiä alko hirvee surina. Vilkasin ympärille ja metrin päässä kullasta pörrää miljoona ampparia. Totesin vaan että "...ööö... tossa taitaaa olla ampparipesä" ja sit juostiinkin jo täyttä häkää karkuun :D Ite en saanu yhtään pistosta ONNEKS, pelkään amppareita kuollakseni mutta kultaa pisti neljä :( Voi sitä. Ei taija toista kertaa mun kanssa lähtee mustikkaan :D
Mustikoita en saanu kun muutamankymmentä, ei helvetti että ne maistu hyvältä<3 Pitää ettiä toinen paikka mistä kerätä. Tyydyin kerään sitten vaan pihasta karviaisia, nekin on niin älyttömän hyviä. Omnomnommm.

Lenkilläkin kävin, yritin tällä kertaa hölkätä, pitäs saada kunto koheneen. Ja tosiaan pitäis, hyvä että jaksoin 100 metriä hölkätä kun meinas keuhkot poksahtaa. Miten oon voiinu näin huonoon kuntoon päästä, sitä en tiiä. Kait se tästä paranee kun joka päivä hölkkää aina pieniä pätkiä lenkillä käydessä.

Oon aatellu alottaa taas ''puhtaamman'' ruokavalion. Paljon kasviksia ja hedelmiä, pähkinöitä, ei vaaleita jauhoja, ei punasta lihaa. Eikä siis myöskään mitään herkkuja, paitti nyt joskus tietenkin pakosti. Nyt varsinkin kun kaikki marjat on kypsiä niin niitä syön enemmän kun mielelläni. Ja pähkinät on aivan ihania, varsinkin rusinoitten kanssa. Limsan juontia on pakko rajottaa, elimistö rupee oleen täynnä kaikkee lisäainepaskaa, ja hampaat menee vaikka joiskin light-versioita. Rupeen kohta ettiin netistä jotain kivoja reseptejä :)
Hyvät viikonloput kaikille<3

torstai 28. heinäkuuta 2011

Bright lights like white lightning

Heiipäheii.
Kiva päivä takana ja jalat muussina. Näin tosiaan Venlaa Tampereella, shoppailtiin ja pyörittiin sielä täällä, käytiin syömässä ihanat jätskiannokset. Ja sen huomaa kyllä huomaa. Äöäöläääh, miks tää alkaa ahistaan taas niin paljon. Kadehdin Venlaa, se on nii siro ja hoikka ja tunsin itteni entistä sotanorsummaks sen vierellä :s Blaah. Kai tää tästä joskus.

Eniveis, treeltä löyty mukaan mikroshortsit (yllätyin kun 36 koko mahtu mulle o_O), tavallisen harmaan topin, sellaset nörttilasit ja mustan jenkkihuivin.
Jalat on rakoilla hiertävistä kengistä, laastarit tuli tarpeeseen.
Huomenna taas töitä ja sitten vihdoin viikonloppu.
Ainiin ps värjäsin eilen hiukset, ne on nyt alta oranssit ja muuten punaset. En raaskinu luopuu mun punapäästä :D ja oon ihan kiitollinen siitä etten vetäny sitä mustaa.
Nyt meen jatkaan iltajutskiani, käydään kullan kans ehkä vielä pikku kävelyllä ja sit pieni My name is Earl -putki.

tiistai 26. heinäkuuta 2011

I'm alive and I'm thankful, for this time

Väsyttää niin että vois mennä jo nukkuun vaikkei kello oo kun yli 7. Töissä ihan peruspäivä, ei ihmeellisyyksiä
. Diipadaaa, oon ilonen kertoessani että aamupaino oli 59<3 minkä mukaan oon laihtunu keväästä 5kg. Vielä se 3-5 kg niin oon niin tyytyväinen että didididiii. Tää päivä tosin meni ton tiedon takia vähä miten meni, aattelin että "nyt kun ei oo paljoo jäljellä niin voin syödä vaikka ton.. ja vaikka vähän totaa.. ja tätä namnamnam". Nooo, en lannistu yhestä päivästä, huomenna sit vähän vähemmän.

Päivää piristi myös se että nään torstaina Venlaa, jota en oo nähny 2 vuoteen :(<3 Ihana immeinen ja on ollu ihan hirvee ikävä sitä.

Biuuuuh toivottavasti löytäsin treeltä torstaina semmoset kivat Skullcandyn kuulokkeet. Haluisin kans ruudulliset Vanssit (vastahan mä tilasin kengät) mutta taijan jättää väliin. En oo keksiny tarpeeks hyvää tekosyytä niiden ostamiselle. Tulis Iron fistit tällä viikolla niin ehkä mun kenkäkiintiö täyttyis.

Mulla on taas hirvee hinku värjätä hiusset mustaks.. Äääää en toisaalta raaskis luopua punasesta, siitä on tullu osa mun imagoa :D Toisaalta kun aattelee niin ainahan ne voi värjätä takas. Hiukset siinä kyllä vaan kärsii. No, pohdin aamuun asti ja jos mieli ei muutu niin marssin kauppaan hakeen purnukan mustaa.

maanantai 25. heinäkuuta 2011

blaah

Onpa hieno taas herätä joskus klo 5 aamulla. En olis halunnukkaan nukkua 8 tuntia. Kaikenlisäks hirvee nälkä vaikka söin, tekee entistä väsyneemmäks.
Voisin tylsyyteeni vetästä jonkun galtsun gallupin.. blaaaaa.

1. Missä dataat tällähetkellä? - sängyllä
2. Monta mesekeskustelua sinulla on avoinna tällähetkellä? - 0
3. Suklaa vai salmiakki? - Suklaa
4. Mitä vaatteita sinulla on päälläsi tällä hetkellä? - Yöpaita
5. Meikkaatko? Jos, niin mitä meikkiä käytät? - Kaikkeeee
6. Kuinka kauan sinulla menee aikaa kouluun/töihin laittautumisessa? - 1h
7. Mikä soi? -
8. Monennellekko luokalle menet? - En mene
9. Mikä on paras festari, missä olet käynyt? -
10. Lähtisitkö mielummin egyptiin vai new yorkiin? - Nykiii
11. Nrj vai voice? -
12. Sampo vai morso? - Morso
13. Seurusteletko? - Jo
14. Mikä on parasta pojissa/miehissä? - Ei mikään
15. Mikä on parasta tytöissä/naisissa? - Ö
16. Mitä syöt tällä hetkellä? - Nothing
17. Oletko tyttö vai poika? - En tiä
18. Tykkäätkö Suomesta? -Juuu
19. Mikä hymiö kuvaa mielialaasi tällä hetkellä? -  -.-
20. Paras elokuva, minkä olet nähnyt? - Moni
21. Elokuva, jonka katsoit viimeksi? - Ööö
22. Tilaatko Demiä? - E
23. 229+328-1=? - Hä
24. Millainen koululaukku/reppu sinulla on? -ei o
25. Kenelle nauroit viimeksi? - taistelu-jaskalle
26. Lue 5. viesti kännykkäsi saapuneista? - e
27. Minkä ikäinen haluaisit olla? - 15-17 eli nuori pentu vie
28. Oletko suudellut ketään viimeisen kuukauden aikana? - Oon
29. Oletko halannut ketään viimeisen kuukauden aikana? - Joo
30. Oletko ihastunut? -je
31. Entä rakastunut? - je
32. Ketä ihailet? - Vaikka ja ketä
33. Käytkö facebookissa? - Joo
34. Onko piltti hyvää? - <3 lembbarii
35. Lempivärisi? - musta, pinkki
36. Poltatko? - joskus
37. Oletko vilautellut jollekkin omeglessa? - aina
38. Oletko tietokoneaddikti? - en
39. Lempijuomasi? - vesi
40. Millainen on tietokoneesi taustakuva? - wow
41. Montako televisiota on kodissanne? - 436w4r23
42. Poseeraisitko alasti lehden kannessa jos saisit 200 000e? - joo jos oisin paremman näkönen
43. Joisitko pullollisen tabascoa jos saisit 1000e? - joo jos sais laimentaa
44. Tappaisitko jonkun ihmisen, jos et saisi minkäänlaista rangaistusta ja saisit 1 000 000 e? - en
45. Suutelisitko vastakkaisen sukupuolen edustajaa jos saisit 100e? - joo
46. Mitä mieltä olet rasismista? - jaa-a
47. Mitä mieltä olet joulupukista? - lovetan
48. Tykkäätkö eläimistä? - ju
49. Kelle puhuit viimeksi? - kullalle
50. Viimeisin lause minkä olet sanonut? - ööö
51. Katsoitko futiksen mm-kisoja? - joo
52. Mitä mieltä olet Shakiran waka waka kappaleesta? - tulee zumbaamine mieleeeen
53. Tykkäätkö twilight- elokuvista? - en
54. Minkälaiset aurinkolasit omistat? - pinkit vähä ray ban-tyyliset
55. Katso taaksesi, mitä näet? - kaapin
56. Uskotko Jumalaan? - jjuu
57. Pelaatko tietokonepelejä? - e
58. Linnanmäki vai Särkänniemi? - käyny kummassakaan pitkään aikaan
59. Paras tapa viettää ilta? - riehua ja nauraa kivojen ihmisten kans
60. Oletko käynyt muumimaailmassa? - en</3
61. Kuka sinulle soitti viimeksi? -ö
62. Mikä on erittäin nautinnollinen asia? - moniii
63. Minne haluaisit matkustaa? - new fukin york
64. Oletko koskaan uinut alasti? - joo
65. Oletko juossut lumihangessa alasti? - heh joo
66. Omistatko skootterin? - en
67. Omistatko converse-tennarit? - en
68. Monetko tohvelit omistat? - 0
69. Oletko käynyt koskaan yökerhossa? - enolipas valaisevaA

Self hatred grows in me like cancer,
I can’t locate its whereabouts but it's feasting on its host.
I expected him to have the answers.
I thought I taught him how to love me;
Now he fears me like a ghost.

Self-fulfilling prophecy,
You’re the only guaranteed loyalty;
In this town,
Full of violent mothers,
Cheating fathers,
Leaving lovers.
I swear to you, I’ll never love again.

This hunger grows inside me like a tumor,
The dizziness just compliments
This failure of a girl.
I’m settled now,
This show of mine consumes me,
But every pound I shed
Speaks volumes of my lack of self control.

Self-fulfilling prophecy,
You’re the only one that dare speak the truth about me;
In this town, with
Well intentioned mothers,
Starving daughters,
Worried lovers.
I swear to you, I’ll never eat again.

Oma kone kullan kallis

Aaaaah vihdoin ihan ikioma läppäri<3 Mallia HP compaq 620. Omnomnomnom nyt ehin bloggailla niin paljon kun vaan jaksan. Pitää totutella hetki tähän näppikseen, vähän oudonmallinen mut ei se mitään kato.
 Blaah heräsin tänään aamuneljältä.. on siis ollu aika pitkä päivä vaikka töissä aika meni nopeesti. Kulta oli kiva ja toi mulle ison kupin kahvia sänkyyn c: Eli oon ihan pirtee ollu kofeiinin voimilla.
Vatsa huutaa ruokaa mutten jaksa kuunnella, oon syöny tänään pari nektariinia ja piltin, plus vaahtokarkkeja joita kulta tunki mun suuhun kun olin puoliunessa :D herätys sekin. Vois syödä vielä toisen piltin, oon niihin koukussa taas vaihteeks. Sit illemmalla vielä lenkille. Piti jo aamulla käydä kun oli aikaa mutta jumitin toisella koneella enkä jaksanu liikkua.
Tosin mun datailu tuotti tulosta, löysin aivan ihanat Iron Fistin kengät jotka pistin parinkymmenen minuutin kamppailun jälkeen tilaukseen.

Lauantaina oli taas karaokeilta, oli iha pirun hauskaa kyllä :D Tuli laulettua suloinen myrkynkeittäjä, selvä päivä (:D:D:D:DD), pettävällä jäällä, mikä boogie jonka karaokeisäntä kiltisti lupaa kysymättä laitto laulamaan :D ja sit vielä pimeä onni. Ainii ja vielä siihen päälle perinteinen volga<3 aahashshahha :D
3 viikkoo pitää ootella seuraavaa kertaa :( Nöfnöf pitää siis vaan laulaa töissä ja suihkussa.
Muttamutta, jatkan mun ihanaisen koneen tutkailua nyt, heips8)

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Olen sairas, niin kipeä, sairas päästä jalkoihin

Heiii ja anteeks taas postaustauko.
Tää kuu sujunu ihan kivasti. Töissä on ollu kivaa jne. Viime lauantaina oli karaokeilta, oli aika rankkaa olla nii myöhään töissä mutta kivaa oli silti :D Uskallettiin työkaverin kans jopa vetää biisi: ....volga :D:D:D ahhaaha. Ens lauantaina ois sama keikka uusiks.
Saatiin ihan sievoset tipit siltä illalta, plus vielä pullorahat joten mentiin niillä Ideaparkkiin shoppaileen :D Käytiin kans Raxissa syömässä, voin kertoo että tuli istuttua paluumatka housun napit auki ku oli niin täys masu :-------D
Ideaparkista tarttu mukaan kivoja paitoja, esim kuvassa olevat:

 Plus sitten semmonen musta neulepaita ja rannekoruja. Plus kulta on ollu höpsö ja osti mulle kans muutaman kivan paidan jostain ja yöpaidan c:
Meijän muuttoasia vähän hidastuu muttei se mitään. Tässä kuussa päästäis ehkä muuttaan. Sit olis toinenkin kämppä, kolmio, sama vuokra mut siihen sisältyy veden lisäks sähkö, kämppä on just rempassa jajajaja. Voi olla että se olis parempi vaihtoehto, siihen päästäis tosin vasta 2 kk sisällä muttei se haittaa.

Hmmh, viimeaikoina oon ruvennut saamaan ihan ihme kohtauksia.. Rupeen miettiin miten paljon vikoja mussa on, miten ruma ja ällöttävä ja oksettava oon, miten kukatahansa muu on parempi kun minä itte. Ja siitä seuraa se että mun pää on täynnä sumua, ajatukset juoksee liian nopeasti edestakasin, oksettaa, sydän hakkaa, itkettää ja ääh. Se on hassua miten tätä paskaa oppii aina ja aina uudestaan rakastamaan, nimenomaan rakastamaan vaikka sitä vihaa samalla niin paljon.

torstai 30. kesäkuuta 2011

Do you know, what it's like to feel ugly all the time?Aaarrghndfnckjds hemmetti miten voi olla niin hajamielinen. Piti aamulla soittaa lääkäriin, unohdin. Piti soittaa myös verokortista, unohdin (joten mun palkasta menee yhteensä miinus _80_ euroa). Piti tällä viikolla jatkaa työsopimusta (luulin että vasta ens viikolla) joten unohdin. HV ja tulostin vittuilee, en saa tulostettua sitä sopimusta että ehtisin vielä tänään käydä täyttämässä ja viemässä työkkäriin huomenna joten fuck you.
Muuten onkin sit ihan jees, töissä oli kivaa, ulkona on ihana ilma, kävin eilen lenkillä ja uimassa jeejee, oon syöny vitusti tonneissa kaikkea paskaa, jeejee, ja blaah. Haluisin shoppaileen ja silleeeeeeen. Parin viikon päästä pääsen vihdoin sinne Tintille♥

Viime aikoina oon ikävöiny vähän Jämsää, tai niitä ihmisiä enemmänkin siellä. Ja no asuntolaakin. En oo siellä käynnin jälkeen nauranu kyllä yhtä paljon kun sillon. Siellä on kyllä tyttöset joita en ikinä tuu unohtaan♥
Entinen kämppis lisäs facebookkiin muutaman kuvan viime kuulta kun kävin siellä.. Tajusin että hyi helvetti minkä kokonen oikeesti oon. Oon kyllä ehkä muutaman kilon laihtunu siitä mutta silti.. Sotanorsu mikä sotanorsu -.- Kaikki muut oli laihtunu siellä, toisin kuin eräs -.- Angstangst ja viilsviils tiedän, mutta minkä vitun itsetunnolleen mahtaa.
Diipadaaa, ylihuomenna olis tanssiesitys jonka mokaan 99% varmuudella. en oo vieläkään varma meenkö, mielummin pyörähtäisin kylällä pitkästä aikaa ja kävisin kaupoilla, ehkä Tampereellakin.

Hyvät viikonloput pupsit♥

sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Secret number 2

Ja joka kerta mä palaan,
vaikket pyytäis etkä tahtoisikaan

Forcing laughter, faking smiles

Heipähei ja hyvät juhannukset♥
Eilen musta tuntu ensimmäistä kertaa kesältä. Hipsin lenkille vaikka satokin, mutta oli ihanaa. Poimin mansikoita ja haistelin juhannusruusuja lenkin varrella♥ Muuten en sitte viettänykkään hirveemmin juhannusta, mättäsin pizzaa ja makkaraa ja siinä se. Hassua että kohta on jo heinäkuu, sit elokuu ja kohta taas syksy..
En muuten päässyt kouluihin mihin hain :D Ei haittaa, mielummin oon töissä. Tosin rahat taitaa mennä enemmän vuokraan kun säästöön, ollaan kullan kanssa ehkä muuttamassa omaan kämppään lähiaikoina.

    Tähän väliin kuvanen napakorusta ^^

Blaah en tiiä, mua on taas viime aikoina ruvennu ahistaan. Tai en tiiä onko niinkään ahistusta mutta loukkaannun taas hirveesti kaikesta ja tunnen että sanon tai teen joka vitun päivä jotain väärin. Blaablaablaa, mikään ei oo ikinä hyvin. Tylsistyttää, elämä on taas niin samanlaista päivästä toiseen, herään, meen töihin, tuun töistä, katon telkkaria, käyn lenkillä, meen nukkumaan. Voi kun tulis jo palkka, lähtisin hetimmiten Tintille. Sen kanssa on aina hauskaa, oltiin sitten kahestaan tai sen kavereitten kanssa. 
Random meikitön duckface


torstai 16. kesäkuuta 2011

Kukkuuu<3 Täällä iloinen napakorun omistaja 8) Tosin koru on vähän lyhyt nii se jää vähän liikaa napaan mutta ei se mitään, uutta korua hankkimaan. Tykkään. Tosin en kehtaa tällä mahalla esitellä sitä hirveemmin :D Nohnoh.
Työt alko, on ihan sairaan mukavaa oikeesti. Paljon kivempaa kun edellisessä paikassa. Saan oikeesti tehäkkin jotain, olla kassalla ja väsätä ruokaa. Me likes.
Tänään tuli käytyä lääkärissä, oon 2 kk kärsiny viikottaisesta päkivusta. No, nää pistää mulle 10 päivän buranakuurin, vielä 400mg. Vittu jos 1000mg panadol ei ees auta (kerroin sen niillekkin) niin miks toi auttais. Fiksua porukkaa. Ihan sama, jos noi ei tehoo niin saan kuullema vähän tuhdimmat lääkkeet. (kenties jopa 500mg? -.-)
Joopajoooo. Kohtapuolin tanssimaan♥ En sais hirveesti tällä mahalla kyllä tehä mitään............ Noh. Ei se kerta haittaa...

tiistai 7. kesäkuuta 2011

Fat slut you said

Heiippaaa. Ihana kesä♥ Lämpöä, aurinkoa omnomnom. Eilen tuli kastettua talviturkkikin :D Uima-altaassa tosin mutta lasketaan! Aattelin tänään tehä piiiiiitkän lenkin illalla.
Ja maanantaina luultavasti pääsen alottaan työt 8 ) Me likes.

Hiukset leikattiin, nää on aika kivaisat♥ Ei oo kameraa nyt mukana niin en saa kuvaa laitettua. Anoppi teki mulle myös taas geelikynnet♥ namnam. JA tällä viikolla otan ehkä napakorun 8) Hih pieniä kivoja muutoksia.
Tänään tuli cybershopin paketti mums. Tilasin sieltä sormuksen ja korvikset. Plus crazyfactorylta  tilasin huulikoruja, ja napakorut pitäs tulla tällä viikolla. Tässä kuvaa: (netistä otetut omia vastaavat)


Diudiuh. Hyvää lomaa kaikille,postailen taas kun kerkiän.

keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Huomentapäivääiltaa. Taas yks uneton yö takana, johtuiskohan vaikka siitä että kulta lähti taas ykskaks mökkeileen. Blaah. Ja piti tulla tänään mutta ei, tullaan sittenki huomenna joten oon toisenkin yön yksin :c
Nyt oon käymässä iskällä, se tosin lähti tampereelle.  Tänään anopin ois tarkotus leikellä mun hiuksia 8) Saapi nähä millaset tulee. Nää on tällä hetkellä tosiaan miten sattuu, ihme hiussuiroja siellä ja täällä. Vähän kyllä jännittää kun joku muu kun ite leikkaa mun hiukset 3 vuoden jälkeen :D Mutta tuskin niistä hirveet ainakaan tulee, kun en oo mitään radikaalia tekemässä.
Huomenna sit siskon valmistujaisiin. Ygh tulee varmaan taas syötyä niin mukavasti. Ei mitään hajua paljon painan nyt, viimeks oli 61. Sais jo tippua 56-58 niin oisin tyytyväinen :C Jeejeejee. Turhaa jauhantaa taas mutkun tylsää.
Blaah tuntuu etten jaksais ees alottaa töitä. Pakko kuitenki, ei mistään tuu rahaa muuten. En vaan saa raahattua itteeni työkkäriin sopiin siitä harjottelupaikasta. Yyh.

P.S ai saatana mun mahaaan sattuuuuuuu

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

I wanna never grow old

Ihana päivä♥ Kävin Jämsässä moikkaamassa entisiä kämppiksiä. AAAAAAAAAA miten ihana niitä olikaan nähä. On hirvee ikävä niitä jo nyt. Oon kyllä niin kaivannu niitten kanssa naurua, sekoilua ja kaikkia sairaita läppiä :D On kyllä maailman rakkaimpia tyttöjä ei voi muuta sanoa♥
No, nää jatko liikuntatunnille ja itte lähin keskustassa pyörähtään. Seppälästä löysin kookos(ylläri)vartalotuoksun, neuleen ja samansävysen pipon (anteeks huono laatu by kännykkä)
Jepsjeps ja tulin käymään kotona ja kohta takas sitten kullalle kotiin♥ Huh sain kyllä taas nii hyvin nukuttua. Ehkä 3 tuntia noin, väsyttääkin iha kiitettävästi.

perjantai 20. toukokuuta 2011

Keksinyt ruudin, mutta kuka se on kun ampuu

Diipadaa, vietin taas yksin shoppailupäivän Tampereella. Ihana ilma ja silleen kyllä 8) Tällasta tarttu mukaan:

 Kukkakuosipaita Seppälästä, musta Ginasta

 Kookoshajuvesi Seppälästä
 Vartalorasva Seppälästä, omnom, samoin meikkivoide, punanen kynsilakka H&M, ripsari ostettu pari päivää sitten Prismasta

 Ja Prismasta löyty myöskin tuommoset biksut :)


+ noitten lisäks alusvaatteita, niitä en rupee tänne kuvaan, ja kullalle paita ja Homer Simpson sukat :D
Hohhoijaa, on se shoppailu rankkaa. Ottaen huomioon että nukuin viime yönä 2 tuntia, koska kulta ei oo viekussa :( niinkun ei tänäänkään, se mökkeilee ja mä tsillailen sen porukoitten kanssa täällä. Oon siivonnu sen, tai no meidän huoneen tässä tylsistellessä. Taijan painua kohta takas alakertaan kattoon telkkaria, jaksa yksinkään jumittaa. Hyvät viikonloput kaikille ja onnellista maailmanloppua, jonka huomenna pitäis tulla.

keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Secret of the day:


I'll die living just as free as my hair

Anteeeeks pieni postaustauko. Elämä sujuu tällä hetkellä ok, ei mitään hirveitä komplikaatioita, kävin sossussa ja asiat vähän selvis. Mahataudissakin oon ollu eli ei ihan herkkua. Mutta voin kertoa mikä on herkkua: Lady Gaga<3 Totean aina ja aina vaan uudestaan että se nainen on jumalatar. Uudet biisit on ihan tajuttoman älyttömän ihojyufiyohuiokn. Can't find words. http://www.youtube.com/watch?v=Okq8xHrIZ8I&feature=topvideos_music <3ah

Tosiaan joo, ei sitten jatkettu sopimusta tuolla työpaikalla koska jucfnhsdvui -.- Jaksa selittää. Mutta ihan sama, alotan kesäkuun alussa tässä yhellä kioskilla tässä kullan lähellä.

Sitten sitten, sain vihdonkin katottua leffan nimeltä Black swan. Aah. Perfecto. Ihan hemmetin ahdistava toisaalta mutta ihan tajuttoman hyvä. Suosittelen.

Hömhöm mitäs muuta. Eilen tuli värjättyä hiukset, allaolevasta kuvasta näkyy. (anteeksi harvinaisen ruma kuva :DAS:sf)
Nyt harkitten lenkille lähtöö, olo on iuuuugfythbbggh. En tiiä oonko menossa tietyllä tasolla taas huonompaan suuntaan mutkun byhygh. Perus kesäoireet. Jepajee, postailen taaas piakkoin piupau with love; ur not-so-little monster.

perjantai 6. toukokuuta 2011

Don't cry, say fuck and smile

Asiat muuttuu ja muuttuu. Mutta ehkä mä oon voiton puolella(?)
Ens viikolla joudun sossuun, I love being "ongelmalapsi". Mua uhkaillaan nuorisokodilla ja muulla paskalla, mutta mä potkin vaan eteenpäin. Pelkään tietty pahinta, pelkään ihan vitusti mutta pienet asiat saa mut uskoon että ehkä tää vielä loppuu hyvin. Vituttaa että tähän asiaan on sotkettu ihmisiä joille tää ei tosiaan edes kuulu, ei milläänlailla. No, jos tässä käy hyvin mun kannalta niin ehkä ne tajuaa olla sotkeutumatta toisten asioihin. Suurimman osan mielestä mä oon varmaan itsekäs paska, pilaan kuullema tulevaisuuteni, mutta toivoisin että ne muistaa että oon koko saatanan pienen elämäni aatellu yleensä vaan muitten parasta ja halunnu miellyttää, mutta mä en enää jaksa, ketään en enää kumarra. Munkin on aika valita välillä se mikä on mulle tärkeintä. Eli mun tulevaisuus. Jonka tosiaan kuullema pilaan jos jatkan kullan kanssa oloa. Onko se tulevaisuutensa pilaamista jos on löytänyt ihmisen, jota rakastaa yli kaiken ja joka rakastaa takasin, huolimatta omista vioista ja virheistä,
ihmisen, joka  haluaa aikuistua ja vanheta sun kanssas, perustaa perheen ja jakaa koko elämän. Ihmisen joka on uhrannu sun etees paljon, ja jonka eteen säkin oot uhrannu asioita. Jos se on tulevaisuuden pilaamista että haluaa elää normaalia elämää, niin kertokaa toki mulle mikä on parempi vaihtoehto.

All my life I've been good,
but now
Whoa, I'm thinking what the hell

maanantai 2. toukokuuta 2011

Where is your heart, there is your home

Kaikki on vieläkin vähän sekavaa. Ehkä asiat meneee parempaan suuntaan, toivon mukaan. Oon viettäny kullan kanssa ihania päiviä, ollut onneni kukkuloilla mutta tänään taas pelännyt mahani kipeeks ja pään pökerryksiin. Sekin onneks vaan turhaan.. ehkä? Silti mua pelottaa, mitä on eessä kun avaan seuraavan oven, pahinta pelätessä koitan hankkia lisää aikaa ja hidastaa sen kulkua. Mä pelkään että putoan kohta, nyt kun alan taas päästä korkeammalle kun olin viikko sitten. Mä en tiedä mitä tapahtuu ja se pelottaa mua. Yhtenä päivänä pistin merkille asioita, koitin tallettaa kuvia muistiini niin hyvin kun vaan voin, koska pelkäsin menettäväni.
Mä en uskalla luottaa siihen mitä tulee, en uskalla toivoa parasta. Mä tiedän että jotain hajoaa vielä, jotain mun sisältä ja jotain muittenkin sisältä

keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Huhtikuu on kuukausista julmin

Anteeks kaikki nää angstipostaukset.
Toivonkipinä syttyy ja sammuu, jokanen päivä on samanlainen; aamulla mä herään pelkoon, odotan päivää, illalla kaikki on hyvin ja mä tuudittaudun uneen rakkaan vieressä. Kaava toistuu ja mä pelkään ettei kohta enää toistukkaan oikein.
Pitänee lähtee takas töihin. Mutta yhen ilosen asian voisin ilmottaa; kesän aikana tulis frettivauva<3 Se nyt vähän piristää. Mutta jatkan nyt illan oottamista, pelkään huomista ja ylihuomista ja loppuelämää.