BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

tiistai 26. kesäkuuta 2012

Nimi muuttui

Ode for agony on nyt Head full of fairy dust!

torstai 26. huhtikuuta 2012

Noniiin, melkein 2 kk postaustauon jälkeen sain vihdoinkin aikaseks taas raahautua tänne!
Heti ensiksi voisin ilmottaa, etten oo ollut kuukauteen sinkku! Kerrankin asiat meni paremmin kun hyvin, ja nyt olen yhdessä kyseisen herran kanssa josta aikasemmin oon maininnut ^^ Se asuu musta vaan tosin 35km päässä, eli ei hirveen usein pysty viettää aikaa kahdestaan. Mutta huomenna suuntaan onneks viikonloppua viettään sen luokse, ihanaa päästä taas sen kainaloon ja saada paljonpaljon hellyyttä.
Tosin, oon seurustellessa ehkä vähän itsekäs.. Tarvittisin niin paljon huomiota ja hellyydenosotuksia jatkuvasti että pysyisin onnellisena, mut kun aina ei saa "tarpeeks", niin mieliala laskee aika huimasti, pelottaa vähän välillä että eikö musta pidetäkkään tai onko mussa jotain vikaa jne jne jne.. Se on tällä hetkellä ainoo asia mikä vähän väliä ahdistaa. Tai no aika usein.
No juu, se siitä. Kevät tulee ja kaikki on ihanaa♥ Paitti tän päivänen sää.. Niin masentavaa ja kylmää, olis tehny vaan mieli nukkua. Mut nyt kun ilmat paranee pääsen taas lenkkeileen, ja ehkä tänä kesänä voisin olla rantakunnossa......... Nyt oon onneks laihtunut 5kg, vielä vähän kun sais pois niin voisin olla tyytyväinen. Salilla oon taas ruvennu käymään, tulee aina niin hyvä fiilis sen jälkeen! Kun vaan osais jättää kaiken paskan syömättä, oon vaan liian sokeriaddikti.
Blaah, enpä muuta mainittemisen arvosta keksi. Paitti ainiin, oon päättäny muuttaa ihan omaan omaan kämppään kesän aikana. Haluun vaan enemmän itsenäisyyttä ja omaa tilaa, tehä kaikki niinkun ite haluan. Ja olis niin helpompaa kun sais laittaa kämppää miten huvittaa, ja ostaa aina ruokaa vaan oman tarpeen ja maun mukaan. No, mutta sitä ootellessa.
Nyt kattelen salkkarit ja painun aikasin pehkuihin♥

perjantai 2. maaliskuuta 2012

Älä juokse mun luota, kun on kevät, ja kevät kutsuu sua

Nonii, vihdoin sain aikaseks taas postailla tänne. Oon tässä ollu viime perjantaista, eli siis koko viikon kuumeessa ja kipeenä. Kuume kyl laski eilen, eli enköhän selviä tästäkin :D
No, koska en pysty oleen paria päivää kauempaa paikallani, tuli käytyä tuossa yks päivä Ikeassa. Päätin että tarvitten uusia lakanoita ja tyynyt, ja ne tuli sitte hankittua. Vaatekaupatkin tuli kierrettyä ja ah nyt mulla on taas kivoja vaatteita♥ Ihme kyllä onnistuin löytään vaihteeks muunkin värisiä kun mustia, nimittäin tummansinisen/valkoraidallisen paidan, vaaleenpunasen pitsipaidan ja vaaleenpuna-valkoraidallisen paidan.
Ja kevät tulee, aaaaaaaaaa. Paljon aurinkoa, ei enää niitä 30 asteen pakkasia, lämmin tuuli.. Kohta noi lumetkin sais sulaa niin olis perfecto.
Kohta voisin alkaa siivoilemaan, sillä saan illalla taas miesseuraa ^^ Ja kaupungissa vois kans käydä vielä kaupoilla.
Ihanaa viikonloppua kaikille♥

maanantai 20. helmikuuta 2012

Eight-fuckin'-teen, bitches!

Jiiihaaaa, tänään tuli sit 18 vuotta täyteen! Ja kyllä, tottakai piti käyä ostaan ekaa kertaa laillisesti tupakkia, harmitti kun ei kysytty papereita = oisin voinu hakee jo aikasemmin:DD
Muutenkin ihana päivä, sää oli meinaa mitä kaunein ♥ Ja päivää piristi kans yks ihana mieshenkilö ^^ whihii elämä on ihanaa onneks taas ♥
Tuli kävästyä iskällä, se oli tehny mulle ihanaa kakkua jota tuliki sitte vedettyä nii että huuuuuh taitaa olla aika paastoviikko eessä :D Pitäis jaksaa huomenna salillekkin.
Mutta nyt jatkan kakunsulatusiltaa salkkareiden parissa!

-Spring's coming, and I can feel it-

tiistai 14. helmikuuta 2012

February 14th

One kiss can be the best Valentine's day gift ever ♥

lauantai 11. helmikuuta 2012

You don't have to speak because I can hear you heartbeat


Mä_olen_niin_onnellinen! sdjfpsockdsijfspofd. Oon yhtä hymyä ja huokailua, täynnä energiaa ja silti jotenkin nii voipunut. Ai miksi?
No, vietin maailman ihanimman päivän maailman ihanimman miehen kanssa. Oli vaan niin ihana nukkua sen vieressä, ja tää päiväkin makoiltiin vaan toistemme kainalossa, hymyiltiin, tuijoteltiin toisiamme, suudeltiin, hymyiltiin lisää... ääääääääää. Olo on kun pikkutytöllä,  sydän huutaa halleluujaa ja kohta alkaa niin kova ikävöinti että äääääh.
Love you, life♥

maanantai 6. helmikuuta 2012

Saying oh please, I'm in love



Oonpa tosiaan hirveen edistyksellinen.. Uskalsin kyllä puhua tälle herralle kun muita oli läsnä, mutta oottakaa vaan kun oltiin kahestaan tupakilla.. Puristin kädet kylkiä vasten ja tuijottelin maahan enkä saanu sanaa suustani. Eipä sekään mitään keskustelua yrittänyt aloittaa että.. Ääääh. Mikä muhun on menny? Oon normaalisti vilkas, huutelen mitä sattuu ja tarvittaessa mulla on pokkaa, mutta nyt.. Blaah. Kaikki itseluottamus karisee silmänräpäyksessä kun ei oo muita ympärillä. En tiedä pelkäänkö kysyä, vai pelkäänkö mitä saan vastaukseks. Vaikka luulis jo viimesten puolen vuoden tapahtumien karaisseen mua sen verran, etten pelkääkään tulla torjutuks, mutta joku vaan mättää. Mun on pakko yrittää saada suuni auki huomenna..

Tänäänpä sitten muuten ihan mukava päivä, kelan tuet tuli eli vuokra lähti heti alta pois, ja sitten tuli shoppailtuakin. Löysin uudet farkut, nätin löysän paidan jossa on kaksi kotkaa ja Amerikan lippu, ja hukkuneen tuubiliinan tilalle uuden, mutta vähän eri materiaalia. Ah mitä materialismionnellisuutta.
Loppupäivän kököttelenkin sitte koneella ja oottelen Lissua kotiin. Huomisen suunnitelmissa reeniä♥



lauantai 4. helmikuuta 2012

I want your love

Huuh, taas melkoset pippalot takana. Järkkäsin synttärit kaverilleni Aleksille, ja juhlittiinkin sitte ihan kunnolla. Hauskaa oli, ja oon erittäin kiitollinen siivousavusta jonka sain aamulla=) No, krapulaakin kyllä oli muttei se haitannut.
Ja tosiaan, ehkä edistyin tässä mun ihastumisasiassa jollain tasolla? Sain mielinmäärin pusuja ja hellyyttä, harmitti tosin kun tää herra joutu kesken kaiken lähteen pois :( Ja nyt on levoton olo ja haluisin vaan kelata takasin eiliseen. En edes ehtinyt jutteleen asioita selviks, ja ihan kun selvänä uskaltaisinkaan, oon ihan vähän ujo ja torjuntakammonen näissä asioissa.. No, eiköhän se tästä tän viikon aikana? Toivoisin.
Tänään sitten lagailtiin vielä Helkan ja Häkkisen kanssa meillä, tehtiin rapularuokaa ja hengailtiin. Käytiin Helkan kanssa niillä ja yhellä toisella kaverilla. Ja nyt kököttelen vaan yksin kotona ja toivon että jotain tapahtuis :c

keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Miten eksät voi olla vaikeita vielä 4 kuukautta eron jälkeenkin? Hokee sitä miten loukkantunu on kun kerron miesasioitani, ja miten en ajattele sitä. Vaikka ne 1vuosi 8kk mitä seurusteltiin en ketään muuta ajatellutkaan. Tein AINA kaiken niinkun toinen halus, tein mitä tahansa sen puolesta, menetin välit moniin ihmisiin pelkästään toisen tahdosta jne, jne. Ja parhaillaan kuuntelen miten lapsellinen ja teini oon, että ei ole ihme että msta puhutaan paskaa tai että oon vielä sinkku. Voi luoja. Anteeks jos olen muuttunu, en tee asioita enää niinkun muut tahtoo koska mua alistettiin melkein 2 vuotta, sanon asiat nykyään suoraan, enkä välitä jos nolaan itteni. Mä haluan elää jumalauta, en jäädä menneeseen niinkun joku näköjään on tehnyt.
Ainiin ps. Sekin on kiva tietää että sua on petetty tuon 1,8 vuoden aikana monta kertaa. Lämmittää mieltä ja sydäntä.

Mutta nyt ehkä elämä vihdoin hymyilee? (<3)

perjantai 27. tammikuuta 2012

I'll wrap you in my arms



One step closer. Tein minkä lupasin, eli leikin salapoliisia, joten tän viikonlopun aikana saan selville kannattako mun edetä tän asian kanssa. Eli taas odotan, petynkö vai meniskö kerrankin asiat putkeen. Tavallaan pelkään kumpaakin vaihtoehtoa.
Nyt oon viettämässä viikonloppua iskällä. Aattelin viettää rennon viikonlopun ja sitten startata saliviikon heti maanantaina. Toivottavasti pakkanenkin laskis sen verran että pystyis meneen lenkille. Pakko ruveta ottaan itteensä niskasta kiinni ja saada ittensä taas samanlaiseen kuntoon kun joskus. Motivaatiotakin löytyy vihdoin, kannattaa kattella vanhoja kuvia joissa on 8kg laihempi.  Mä tiedän että mä onnistun.
Nyt hyvät viikonloput kaikille!

tiistai 24. tammikuuta 2012

And I, and I need your heart, 'cause you're always in the right places



Heissaaaan. Eilen käytiin Lissun kans kattoon My week with Marilyn. Aaah ja oli muuten ihana, suosittelen kattoon sen. Tosin se ei yhtään helpottanu tätä helyydenkipeetä oloa.
Tänään piti sitten testata humalatilat koulussa. Mielenkiintosta oli joo:D Onneks luokalla on sellasia jätkiä joiden kanssa tollasia tyhmiä ja hulluja ideoita voi toteuttaa!
Nyt oon lähinnä istunu koneella, tiskasin ja siivosin keittiötä ja tein tomaattikeittoa, nom. Jos kohta kipittelis kuumaan kylpyyn, sitten menis aikasin nukkuun. Tosiaan sen salireissun jälkeen oon heräilly öisin, meinaan venäytin sisäreiteni sitten kivasti. Kävelykin on sellasta, no, näytän apinalta jota on vedetty perseeseen? Mut joo kipeetä tekee kumminkin. Huomenna taas salille, taijan antaa ton reiden levätä ja keskittyä reenaan yläkroppaa.
Päätin että mun on tehtävä tälle ihastumisasialle jotain. Pakko selvittää, onko tää herra enää (vai onko ollu ollenkaan) edes kiinnostunu musta, ja jatkaa siitä sitten..

maanantai 23. tammikuuta 2012

.

Äääääääääh. Miks sitä tajuaa aina vasta jälkikäteen että olis pitäny valita toisin. Tätä oon miettiny viimesen kuukauden ajan.
Yhtenä humalansekaisena perjantaina me seistiin keittiössä ja naurettiin. Mä en tosiaan muista mille, saatika miks edes oltiin siellä. Me seistiin ja naurettiin ja halattiin, mä jatkoin nauramista ja sä totesit mun nauravan paljon. Nauroin sille lisää ja sä halasit uudestaan ja jäit silittään mua. Ja niin kävi niinkun elokuvissa, mua ei enää naurattanut, mun sydän jätti lyönnin välistä ja katsoin ylöspäin suhun. Ja mun muisti pimeni. Ja sitten mä tajuan taas kaiken, nauran lisää ja valitan etten muista huomenna enää mitään, sä sanot ettei se haittaa ja kumarrut taas muhun päin.
Ja seuraavalla viikolla mä olin idiootti. Uskoin kaiken mitä se eräs mulle sano, vaikka hyvin tiesin millanen ihminen se on. Ja mä ihastuin. Ja petyin. Ja nyt mietin, miks menin uskomaan ihmistä jonka tiesin valehtelevan, sen sijaan että olisin tehnyt toisen ihmisen eteen jotain, joka ehkä jopa olis välittänyt musta? Tosin en tiedä, mutta siis niin.
Anteeksi, mun on ikävä sua.

lauantai 21. tammikuuta 2012

Be your best friend, yeah I'll love you forever, up in the clouds we'll be higher than ever.

Huhhuh. Viikko takana ja paljon tapahtunu. Syömisen kannalta viikko meni päin vittua, tänään oon tsempannu ja kävin salilla! Ja siltä kyllä tuntuukin, oon pikkasen poikki. Päätinkin siis ruveta käymään kahesti viikossa salilla ja lenkillä, nyt kun tosiaan on taas aikaa! Ja se johtuu taas siitä että otin loparit. Aloin oleen niin väsyny eikä enää yksinkertasesti vaan jaksanu. Nyt sitten vaan ettiin uusia töitä. Puhelinmyyntiä en enää ikinä halua tehä.
Eilen vietin kivan illan Helkan ja Lisen kanssa. Ne tuli meille, jauhettiin paskaa, syötin niille suklaamoussee jonka eilen väsäsin ja lähettiin ajeleen mautolla Hervantaan ja takasin.
Tänään sitten Helka tuli taas käymään, vietettiin sen kans iha mahtava tyttöjenilta:D Se sai loistavan päähänpiston ja lähettiin sit toteuttaan sitä; haettiin talon rapuista huonekasveja ja tuotiin ne hissillä tänne XD Tietäsitte miten paljon naurettiin kun ängettiin pieneen 3 hengen hissiin tollasen ison kasvin kanssa, olo oli ku viidakossa :DD Mut hei, täällä on paljon kotosampaa nyt kun on vähän vihreetä siellätäällä! Kaikenlisäks mukaan tarttu Aku Ankka, vessapaperia ja vaahtosammutin XDD Poika tuli kotiin<3 se on nyt nätisti tuunattu ja oon sitä mieltä että ansaittiin se, koska tässä kämpässä ei ollu palovarottimia kuten kuuluis. Täytyy paloturvallisuudesta jotenkin huolehtia. Ei oo kyllä pitkään aikaan tullu naurettua niin paljon. Sit otettiin vähän rauhallisemmin ja katottiin Dukes of Hazzard :D Ja äsken Helka sitte läkskin kotiinpäin, ja ite voisin painuu kohta nukkuun. Huominen vielä viikonloppua jäljellä, saa nähä mitä fiksua sitten keksitään!

perjantai 13. tammikuuta 2012

Perjantai 13.

Seisoin terkkarin huoneen vaa'alla ja sen osoittamat numerot tuijottivat mua ivallisina takaisin. Puristin kynnet kämmeniin: mä olen lihonut viisi kiloa. Viisi. Isuttiin terkkarin kanssa takaisin tuoleihin, se laski mun painoindeksin joka on uhkaavan lähellä lievää ylipainoa. Sen jälkeen en tajunnu mitään mistä se puhu, ojenteli mulle lappuja rautapitoisista ruuista ja painonhallinnasta. Miten helvetissä tässä on käyny näin? Mua oksettaa, pelottaa, ja häpeän itteäni entistä enemmän.

torstai 12. tammikuuta 2012

puen lähden lenkille juoksen kävelen juoksen kävelen juoksen lisää juoksen puoli tuntia kuluu tulen kotiin menen suihkuun tulen suihkusta istun sängyllä nauran  ahmin sipsejä  oksennan sydäntä puristaa veri kohisee suonissa katson peiliin menen parvekkeelle sytytän tupakan kurkkua kirvelee tulen sisälle hymyilen sydän hakkaa mua väsyttää mä olen hukassa

maanantai 9. tammikuuta 2012

Olipa ylläri että juuri mulle käy taas näin.

Jooo no, se siitäkin sitten.


lauantai 7. tammikuuta 2012

Katselen sinua, jotakin samaa on ilmassa

Mä seison ja katson merta. Se on hopeinen ja musta ja jatkuu ikuisesti. Ei merta voi vihata,ei sitä voi unohtaa. Ja silti...mua pelottaa. Mä tunnen, miten mua vedetään sameaan syvyyteen.

perjantai 6. tammikuuta 2012

It's a little bit funny, this feeling inside

Yksinäinen perjantai-ilta omassa pikku kodissani. Mua paleltaa, juon Pepsimaxia puolen litran lasista, ja se saa mun ihon entistä enemmän kananlihalle. Ei ole tekemistä muttei huvita vielä nukkuakkaan. Tulin vähän ennen kuutta kotiin äidiltä, jonka luona olin eilisestä asti, ja kaikki mitä sen jälkeen oon saanut aikaan on tiskatut tiskit, roskien vienti ja kaupassa käynti. Muuten oon istunut koneella ja miettinyt kaikkea. Mulle iski taas sisustusvimma, joten päätin että joku päivä tässä lähden käymään IKEAssa. Aloin tehdä listaakin mitä sieltä ostan, etten hairahtuis ostaan mitään turhaa. Hankintaan lähtee siis ainakin ruskea päiväpeitto, jokin huonekasvi, taulu, sekä mahollisesti matto jos löydän sellasen kun suunnittelin. Ja tietty käyn siellä syömässä, koska mikä sen parempaa kun halpa ja hyvä ruoka.
Äääh oon tällä hetkellä niin hellyydenkipee. Haluun jonkun jonka kylkeen käpertyä ja joka pitelis musta kiinni ja kohtelis mua hyvin :c Kyllä, vannotin jonkun aika sitten miten hienoo on olla sinkku, ja joo onhan se, mutta olo on niin yksinäinen. Loppujenlopuks tarvitten aina jonkun. Ja nyt se Joku jonka nyt haluaisin on jossain, en tiiä, oottelen edelleen vastauksia ja hmmh.
No, ehkä mä taas kestän.

tiistai 3. tammikuuta 2012

Hyvät uudetvuodet tännekkin vähän myöhässä!
Vuosi vaihtui Annalassa hyvällä porukalla ja hyvissä kuoseissa. Ei ollut ees paha krapula, mitä joskus aamuyöllä tuli nukuttua käytävällä kun ei jaksanu mennä sänkyyn asti :D
Vuosi lähteny käyntiin ihan mukavasti, lähinnä töissä ollu ja vähän tammialeissa pyöriny.. hups. Kaikenlisäks näin eilen ihanaa Nannaa, joka muutti myös tänne suuntaan <3 Ja tänään mennään töitten jälkeen vähän Subille sun muuta kivaa 8 )
Tosiaan, tein mä niitä uudenvuodenlupauksiakin! Sen lisäks että jätin punasen lihan pois, mulla on synttäreihin asti herkkulakko. Sekä vähennän muutenkin valkosia jauhoja, vaihdan valkosen pastan tummaan yms yms. Tähän asti ainakín tuntunu helpolta :D
Huuh, vajaa 2 tunnin päästä pitäis olla töissä, ja tuolla on ihan hirvee myrsky. Ei yhtään huvittais laittaa käpälääkään pihalle, vaikka bussipysäkki on 100m päässä. Tekis vaan niin mieli jäädä lämpimän peiton alle nukkuun.
Ja no, yhtä täällä kaipailen edelleen..