BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

torstai 14. helmikuuta 2013

Hyvä torstai-ilta♥
+Antibioottikuurin lopetin, vaikka tämä päivä olis vielä pitänyt syödä
+Kävin ensimmäistä kertaa varmaan puoleen vuoteen hölkkäämässä. Ja arvatkaa miten ylpeä olen! Hölkkäsin puoli tuntia PUTKEEN, en oo varmaan koskaan jaksanut niin kauan ilman taukoja, koska mulla on aivan surkea yleiskunto ollut tupakoinnin ja anemian takia. Tuli hyvä olo ja mieli!

Olin niin kauhean väsynyt kokoajan noitten antibioottien takia, vielä tänään aamullakin oli ihan toivoton olo. Masukin meni ihan sekaisin kun sen ei enää tarvinnut sulatella typeriä pillereitä.
Eilen en edes olisi jaksanut mennä kouluun, jäin kotiin ja vietin omaalomaa oman rakkaan kanssa. Illalla olo oli hämärä, päätä särki ja oksetti ja väsytti ihan hirveästi. Onneksi oli miekkonen vieressä pitämässä kiinni.

Tyhjentelin tuossa yks päivä vaatekaappiani _taas_ vaatteista joita en käytä. Uudet vaatteet olis tervetulleita, ehkä menen lähipäivinä kirppiskierrokselle.
Lauantaina olis tiedossa luokkakaverin synttärijuhlat, niihin löysin hihattoman kauluspaidan, joka on vaaleanpunainen ja läpikuultava, selän yläosassa mustaa pitsiä. Mutta tän huonon itsetuntoni alentamana en sittenkään uskalla laittaa sitä, ellen löydä alle sopivaa toppia.

Mutta nyt varpaita palelee ja on aika kattoa huomiset salkkarit, joten hyvää ystävänpäivää ja hyvää yötä ♥

0 kommenttia: