BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

lauantai 9. helmikuuta 2013

Täällä, taas..

Poistelin hieman vanhoja tekstejä kun tänne päätin eksyä. Mä oon kaivannut kovin kirjoittamista joten minne muuallekkaan avautuisin kun tänne.
Postaukset kesältä poistin, sen jälkeen, mitä mun elämässä onkaan tapahtunut:

Muutin siis toiseen omaan kämppään elokuussa. Tää on mukava, 46 neliömetrin yksiö, mutta vähän viileä on.
Samaisessa kuussa mulla alko työssäoppi. Vaihdoin paikasta toiseen, koska ensimmäinen repi mun voimia ja itsetuntoa aivan hirveesti.. Toinen paikka olikin sitten mukava, ja huomasin ettei musta ole varsinaiseks ravintolakokis, tykkään enemmän catering-puolesta.
Elokuussa vietin mahtavan viikonlopun töissä Weekend-festareilla Espoossa. Bäkkärillä hengailut, keikoista nautiskelut ja istuskelut yöllä maailmanpyörässä, se oli mahtavaa.
Normaali koulu jatkui lokakuussa. Sen jälkeen elämä onkin mennyt aika tasaisesti, ei taida olla mitään kertomisen arvosta. Meni joulut ja uudet vuodet.
Keskiviikkona mulla alkoi hammassärky.. Mulla oli ollut viime vuoden helmikuusta asti juurihoito kesken, ja tiesin että nyt se on aika hoitaa.. No, istuinkin siinä hammaslääkärin tuolissa 3 TUNTIA. Lääkäri otti röntgenit, ja kutsu huoneeseen avustajan lisäks 2 muuta lääkäriä katsomaan sitä. Sillon mun sydän alko hakkaan epätasasesti, niillä oli kauhistuneet ilmeet ja ne puhu lääkärikielellä mistä en ymmärtänyt mitään. Sitten ne selitti, että ensinäkään mun hammas ei ehkä oo enään pelastettavissa, ja toiseks: mulla on leukaluuhun levinnyt tulehdus. Jos olisin jättäny menemättä sinne hammaslääkäriin, poski olis parissa päivässä turvonnu ainakin tuplaksi, ja se tulehdus olis voinut levitä vaikka koko kehoon. Hoitakaa siis hampaanne!
Sain 2 eri antibiootit, "Nyt laitetaan kovat piippuun!" totes se hammaslääkäri. Tänä aamuna huomasin ensimmäiset haittavaikutukset: liikkuminen oli aamulla järkyttävän vaikeeta. Oli painava olo, pää oli sekasin kun mikä, eikä puhuminen meinannu onnistua. Mutta eipä sentään ole maksatulehdus tai anaflyktinen sokki eikä hallusinaatiot (myös kyseisen antibiootin haittavaikutuksia) päässyt yllättämään.

Edelleen seurustelen, ensi kuussa vuosi täynnä:) Ja synttäritkin on jo ovella, 19 paukkuu pian.
Tässä kuussa menen myös The Killersin keikalle!
Viime aikoina mieli on ollut aika maassa. Ehkä se on osasyy mikä pistää mut kirjottamaan. Mulla on välillä hirveen toivoton olo, itsetunto tuntuu romahtaneen taas vähän enemmän. Tuun alakuloiseks pienistä, turhistakin asioista, missä lie syy? Ehkä senkin löydän jossain vaiheessa.

Koitan ruveta kirjoitteleen tänne useamminkin, joku ihana anonyymikin oli jopa kysellyt että koska postailen taas.. vaikka tätä tuskin kukaan enää lukee kun oon pitänyt niin pitkiä taukoja :D

0 kommenttia: