BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

perjantai 18. helmikuuta 2011

You're like an indian summer in the middle of winter

Perjantai, TAAS. Viikot menee hirveen nopeeta. Ja tälläkään viikolla en ollu koulussa, vietin laatuaikaa ylläripylläri. Maanantaina käytiin kullan ja anopin kans Tuurissa, en hirveesti mitään ostellu, kynsinauhavoidetta ja hiusponnareita, koska oon taas jotenki hukannu ne kaikki. Ja eilen kävästiin anopin kans kirpparikierroksella, en harmi kyllä löytäny muuta kun farkkulegginssit, mutta kivat nekin on. Vaikka oon vannonu etten ikinä osta sellasia teinihelvettejä mutta hupos, mulla on nyt joku legginssikausi joten mau. Tosin noikin joudun ahtaan päälleni, pitäs varmaan pudottaa nää muutama kilo iloa joita on parin kuukauden mässäilyn ansiosta kertyny.


Plusplusplus mun ghettoblaster tuli 8)) hehe tykkään siitä, tosin kun kulta, se päivitteli miten turhia juttuja naiset voi haluta :D:D Mutta tarvittin ihan totta uuen laukun, oon tähän asti kulkenu med kangaskassi tai olkalaukku joihin ei tunnu aina mahtuvan kaikki mitä tarvis. Nyt on sopiva c:   
Tällä hetkellä olo on väsyny ja pää on pipi. Viime yö ei ollu mun yö koska Hitler. Heräsin yöllä huonoon oloon ja laatottelin vähän lattiaa, aika kiinnostavaa vai mitä? Plus sitten yhet yliluonnolliset siihen päälle josta ei sen enempää.. loppuyön näin painajaisia ja nyt oon sitten taas vainoharhanen, ties sitten taas kuinka kauan.. No, parempi unohtaa vaan koko juttu, kaikkea sellasta tapahtuu, on aina tapahtunu ja tulee tapahtuun. Ei maha mitään. Rauhotti kyllä herätä kullan vierestä joka painajaisen jälkeen, se tuoksuu hyvälle ja on lämmin ja turvallinen♥ ihkuuu. Siinä oli tän bloggauksen siirappiosuus.Nyt on saunottu ja jos vaikka menis ajoissa nukkuun.

Ylihuomenna olis sitten ne synttärit. Iskä oli melkeen unohtanu ne, hämmästy tänään kun aloin puhuun että juu ylihuomenna ne sitten olis. En oo keksiny toivoa mitään synttärilahjaa, en toisaalta tarvittis mitään.
Tänään käväsin myös moikkaamassa siskooni, katteltiin South parkkeja ja löpöteltiin kuten yleensä.

Päivää piristi kans ihanasöpö ystävänpäiväkortti, joka tuli ystäväiseltäni Jatsulta c:

Eli hyvää myöhäistä ystävänpäivää kaikille, muistakaa että ystävänpäivä on joka päivä c:
 ++ tervetulloo uusille lukijoille, oon otettu 8 ))

0 kommenttia: