BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

torstai 1. syyskuuta 2011

Wake up in the morning, feeling like............. going back to sleep-->

31.8. klo 23.45
Uaaaaaaah miten kylmä ja nälkä ja väsy.
Tänään oli tosiaan harkat,kivasti kärsi toi reisi missä on joku lihas venähtäny. Ja nyt ei tiietä pidetäänkö noita street/MTV-ryhmiä enää ku oli tällä kertaa niin vähän porukkaa.. yäääh.
Fiu, tultiin tosiaan tossa n. tunti sit kotiin, kulta sai kortin joten oltiin ajelemassa. Käytiin mm. Jämsässä ja kävin kattomassa olisko Iida ja Petra kämpillä. Ja olihan ne<3 Harmi ettei Suvit ollu, niitäkin oisin halunnu niin nähä :< Samoin näin Sallaa ja Essiä<3 Aaaaaaa miten ihania ihmisiä voikaan olla. Tunsin olevani kotona kun olin niitten kanssa.
--------------------------------------
Ja jatkuu. Nukahdin tosiaan kesken postauksen :D Ja tosiaan, heräsin oikeestaan vasta nyt, koska en voinu vastustaa kiusausta jäädä nukkuun, kun kultakin vielä pyys jäämään viereen :( :D Ei kaduta kyllä yhtään. Aamupäivän oisin kestäny, mutta 3 tuntia liikuntaa, ja tosiaan reisi edelleen kipee, samoin perse niin ei hirveesti olis kiehtonu.
Ja sinänsä ihan hyvä saada univelat pois, ja sekin että eipä oo tullu syötyä nukkuessa. Aamulla mustikkajugurtti ja siinä se. Tänään ois vuorossa 2468:san kolmas päivä, mutten taijakkaan syödä niin paljoo. Ja omaan silmään ainakin näyttää siltä että nesteitä olis lähteny.
Uaaagh nyt kyllä vois mennä juomaan, janottaa hitosti. Tsauuuu.

0 kommenttia: