BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

perjantai 1. maaliskuuta 2013

Viikko ohi

taas. Hiihtolomaviikko siis ja nyt on jo perjantai. Enkä ole kirjottanut tällä viikolla yhtään.

Kerron päivästä tiistai 26.2:
Heräsin äitini luota, olin siellä yötä. Hän asuu lähempänä Helsinkiä joten ajattelin lähteä sieltä keikkailemaan. Meikkasin, laitoin hiukset, söin leivän. Kävin apteekissa ja tulin takaisin.
Litkin koko päivän vettä ja kahvia, jännitti. Äiti käski tehdä evästä mukaan. Paahdoin kaksi vaaleaa leipää, laitoin voita ja kinkkua. Paketoin leivät kauniisti folioon ja pieneen muovipussiin. Pussin heitin leipineen roskiin Pasilan asemalla.
Mulla oli hyvät paikat Hartwallilla, vaikka olikin katsomossa. The Killers oli ihan huippu. Parempi jopa livenä. Keikka oli ihan uskomaton, kaikki valotehosteet ja pyrotekniikat ja kimallesateet. Huusin ja lauloin ja pompin katsomossa enkä välittänyt vaikka joku olisi nauranut tai tuijottanut. Oivoi kun haluaisin takaisin <3

Keskiviikkona menin sitten poikaystävän luo:) Siellä olin 2 yötä ja tänään tulin kotiin. Eilen hänen äiti kauhisteli kun en syönyt kunnolla. Kysyi olenko raskaana. Varmaan näytänkin siltä. Tänään söin vain ruisleivän, 2 omenaa, ja pirtelön jossa: 1 purkki maitorahkaa, mustikkaa, mansikkaa ja vettä. Ei muuta.
Huomenna aion kokeilla wokkivihanneksia. Oon ollut lapsesta asti nirso. En oo koskaan syönyt kypsennettyjä vihanneksia, paitsi keitossa. Haluaisin, tiedän että ne on terveellisiä ja kevyitä ja saisin niistä vitamiineja. Syön enemmän marjoja ja hedelmiä kuin vihanneksia.
Nyt iltapalaksi pepsimaxia, jota ostin prismasta 4x2litran paketin, vain 5 euroa. Ja Voice of Finland->

0 kommenttia: