BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Forcing laughter, faking smiles

Heipähei ja hyvät juhannukset♥
Eilen musta tuntu ensimmäistä kertaa kesältä. Hipsin lenkille vaikka satokin, mutta oli ihanaa. Poimin mansikoita ja haistelin juhannusruusuja lenkin varrella♥ Muuten en sitte viettänykkään hirveemmin juhannusta, mättäsin pizzaa ja makkaraa ja siinä se. Hassua että kohta on jo heinäkuu, sit elokuu ja kohta taas syksy..
En muuten päässyt kouluihin mihin hain :D Ei haittaa, mielummin oon töissä. Tosin rahat taitaa mennä enemmän vuokraan kun säästöön, ollaan kullan kanssa ehkä muuttamassa omaan kämppään lähiaikoina.

    Tähän väliin kuvanen napakorusta ^^

Blaah en tiiä, mua on taas viime aikoina ruvennu ahistaan. Tai en tiiä onko niinkään ahistusta mutta loukkaannun taas hirveesti kaikesta ja tunnen että sanon tai teen joka vitun päivä jotain väärin. Blaablaablaa, mikään ei oo ikinä hyvin. Tylsistyttää, elämä on taas niin samanlaista päivästä toiseen, herään, meen töihin, tuun töistä, katon telkkaria, käyn lenkillä, meen nukkumaan. Voi kun tulis jo palkka, lähtisin hetimmiten Tintille. Sen kanssa on aina hauskaa, oltiin sitten kahestaan tai sen kavereitten kanssa. 
Random meikitön duckface


1 kommenttia:

Bulimicc kirjoitti...

Ihana koru ja kaunis olet myös kuvassa <3