BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

torstai 30. kesäkuuta 2011

Do you know, what it's like to feel ugly all the time?Aaarrghndfnckjds hemmetti miten voi olla niin hajamielinen. Piti aamulla soittaa lääkäriin, unohdin. Piti soittaa myös verokortista, unohdin (joten mun palkasta menee yhteensä miinus _80_ euroa). Piti tällä viikolla jatkaa työsopimusta (luulin että vasta ens viikolla) joten unohdin. HV ja tulostin vittuilee, en saa tulostettua sitä sopimusta että ehtisin vielä tänään käydä täyttämässä ja viemässä työkkäriin huomenna joten fuck you.
Muuten onkin sit ihan jees, töissä oli kivaa, ulkona on ihana ilma, kävin eilen lenkillä ja uimassa jeejee, oon syöny vitusti tonneissa kaikkea paskaa, jeejee, ja blaah. Haluisin shoppaileen ja silleeeeeeen. Parin viikon päästä pääsen vihdoin sinne Tintille♥

Viime aikoina oon ikävöiny vähän Jämsää, tai niitä ihmisiä enemmänkin siellä. Ja no asuntolaakin. En oo siellä käynnin jälkeen nauranu kyllä yhtä paljon kun sillon. Siellä on kyllä tyttöset joita en ikinä tuu unohtaan♥
Entinen kämppis lisäs facebookkiin muutaman kuvan viime kuulta kun kävin siellä.. Tajusin että hyi helvetti minkä kokonen oikeesti oon. Oon kyllä ehkä muutaman kilon laihtunu siitä mutta silti.. Sotanorsu mikä sotanorsu -.- Kaikki muut oli laihtunu siellä, toisin kuin eräs -.- Angstangst ja viilsviils tiedän, mutta minkä vitun itsetunnolleen mahtaa.
Diipadaaa, ylihuomenna olis tanssiesitys jonka mokaan 99% varmuudella. en oo vieläkään varma meenkö, mielummin pyörähtäisin kylällä pitkästä aikaa ja kävisin kaupoilla, ehkä Tampereellakin.

Hyvät viikonloput pupsit♥

1 kommenttia:

Bulimicc kirjoitti...

Meilläkin on ikävä sua Annamannaannamunsuapanna. <3