BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

perjantai 23. joulukuuta 2011

Hey boy, I really wanna see if you can go downtown with a girl like me. Hey boy, I really wanna be with you, 'cause you're just my type, oh na na na na.

Ja tässä taas. Mä oon ihastunut. Niiiin niin niin helvetin ihastunut, vaikka miten väitin itelleni ensin vastaan. Ja no, arvatenkin oon taas tässä tilanteessa kun ootan, että saanko pettyä vai olisko ehkä tällä kertaa kyseessä joku joka tosissaan on tarkottanu kaikkea sitä mitä on sanonu. Mun tuurilla kaikki menee taas päin vittua, millä järjellä ei menis.
Mä vihaan tätä itessäni, sitä että oon niin hellyydenkipee, jään niin helposti ihmisistä riippuvaisiks. Mulla oli niin ihana yö viime viikolla, kun sai vaan olla ihan kiinni toisessa ja se kuiskas korvaan asioita jotka sai mut ilosta sekasin. Mä tosissaan, tosissaan toivon että tästä tulis jotain. Just nyt mä en haluais pettyä. Mä tiiän että mä kestäisin sen, aika kivuttomasti, mutta just nyt, just nyt ei ei ei en vaan halua. Mä haluaisin olla onnellinen, just sen kanssa. Äääääääh.

Ja sitten päivän muihin aiheisiin.
Tosiaan, en muista oonko jo kertonu että oon töissä? Oon varmaan, en jaksa tarkistaa. (mutta jos en, oon puhelinmyyjänä) Mutta siis, töissä on ollu kivaa, kiitos ihan mahtavan työporukan. Tavotteena oli saada 10 myyntiä 2 viikossa, ja jeee, tein sen. Elikkä seuraava tavote, 16 myyntiä 2 viikkoon. Auts.

Tällä hetkellä oon taas Orv-huudeilla, tulin tänne Jouluks ja maanantaina takas kotiiiin. Oottelen jo innolla uuttavuotta, tällä hetkellä ainakin tekis niin mieli nollata pää ihan kokonaan. Ehkä toteutan sen jo sitten ku pääsen kotiin... :D Työt alkaa tiistaina kumminkin vasta iltapäivällä..

Anygays hyvää joulua kaikille<3

Baby you got me,
and aint nowhere that I’d be
than with your arms around me
Back and forth you rock me
So I surrender
to every word you whisper
Every door you enter, I will let you in

0 kommenttia: