BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

keskiviikko 18. toukokuuta 2011

I'll die living just as free as my hair

Anteeeeks pieni postaustauko. Elämä sujuu tällä hetkellä ok, ei mitään hirveitä komplikaatioita, kävin sossussa ja asiat vähän selvis. Mahataudissakin oon ollu eli ei ihan herkkua. Mutta voin kertoa mikä on herkkua: Lady Gaga<3 Totean aina ja aina vaan uudestaan että se nainen on jumalatar. Uudet biisit on ihan tajuttoman älyttömän ihojyufiyohuiokn. Can't find words. http://www.youtube.com/watch?v=Okq8xHrIZ8I&feature=topvideos_music <3ah

Tosiaan joo, ei sitten jatkettu sopimusta tuolla työpaikalla koska jucfnhsdvui -.- Jaksa selittää. Mutta ihan sama, alotan kesäkuun alussa tässä yhellä kioskilla tässä kullan lähellä.

Sitten sitten, sain vihdonkin katottua leffan nimeltä Black swan. Aah. Perfecto. Ihan hemmetin ahdistava toisaalta mutta ihan tajuttoman hyvä. Suosittelen.

Hömhöm mitäs muuta. Eilen tuli värjättyä hiukset, allaolevasta kuvasta näkyy. (anteeksi harvinaisen ruma kuva :DAS:sf)
Nyt harkitten lenkille lähtöö, olo on iuuuugfythbbggh. En tiiä oonko menossa tietyllä tasolla taas huonompaan suuntaan mutkun byhygh. Perus kesäoireet. Jepajee, postailen taaas piakkoin piupau with love; ur not-so-little monster.

0 kommenttia: