BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Olen sairas, niin kipeä, sairas päästä jalkoihin

Heiii ja anteeks taas postaustauko.
Tää kuu sujunu ihan kivasti. Töissä on ollu kivaa jne. Viime lauantaina oli karaokeilta, oli aika rankkaa olla nii myöhään töissä mutta kivaa oli silti :D Uskallettiin työkaverin kans jopa vetää biisi: ....volga :D:D:D ahhaaha. Ens lauantaina ois sama keikka uusiks.
Saatiin ihan sievoset tipit siltä illalta, plus vielä pullorahat joten mentiin niillä Ideaparkkiin shoppaileen :D Käytiin kans Raxissa syömässä, voin kertoo että tuli istuttua paluumatka housun napit auki ku oli niin täys masu :-------D
Ideaparkista tarttu mukaan kivoja paitoja, esim kuvassa olevat:

 Plus sitten semmonen musta neulepaita ja rannekoruja. Plus kulta on ollu höpsö ja osti mulle kans muutaman kivan paidan jostain ja yöpaidan c:
Meijän muuttoasia vähän hidastuu muttei se mitään. Tässä kuussa päästäis ehkä muuttaan. Sit olis toinenkin kämppä, kolmio, sama vuokra mut siihen sisältyy veden lisäks sähkö, kämppä on just rempassa jajajaja. Voi olla että se olis parempi vaihtoehto, siihen päästäis tosin vasta 2 kk sisällä muttei se haittaa.

Hmmh, viimeaikoina oon ruvennut saamaan ihan ihme kohtauksia.. Rupeen miettiin miten paljon vikoja mussa on, miten ruma ja ällöttävä ja oksettava oon, miten kukatahansa muu on parempi kun minä itte. Ja siitä seuraa se että mun pää on täynnä sumua, ajatukset juoksee liian nopeasti edestakasin, oksettaa, sydän hakkaa, itkettää ja ääh. Se on hassua miten tätä paskaa oppii aina ja aina uudestaan rakastamaan, nimenomaan rakastamaan vaikka sitä vihaa samalla niin paljon.

2 kommenttia:

Bulimicc kirjoitti...

Sähän sen Anna sanoit niin oikein. Sitä rakastaa vaikka vihaaki niin saatanasti..

Annamonni kirjoitti...

Niinpä.. siks se onkin niin sairasta. Sairaan ihanaa kirjaimellisesti..