BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

torstai 20. lokakuuta 2011

Let me use-use-use you up tonight, gimme your-your-your-your-your one night

Diupadau, kohta rupeen suuntaileen takas siskollepäin, kivasti tässä nää pari päivää menny. Eilen kävin aamusta salilla, mut muuten oon ihan vaan rentoutunu ja kököttäny koneen ääressä. Tänään, jos hyvin onnistuu, niin pääsen hakattavaks♥ piupau jännää 8 ))
Tässä ihanassa hiljaisuudessa oon miettiny, että ei oikeestaan oo kummosempaa olla sinkku. Keksin niin monta hyvää syytä, että se teki mut jo iloseks.

1. Et oo velvoitettu kertomaan jokaista liikettäs kellekkään, missä oot, kenen kanssa, miksi, kuinka kauan, mitä teette, miksi.
2. Ei tarvi koskaan pelätä vaatteita/yms koruja ostaessa, että joku sanoo että näytät niissä kamalalta tai että ne on rumia etkä saa pitää niitä yms. Kaverit on eri asia.
3. Jos haluun pitää ykskaks leffaillan, niin pidän sen, eikä tarvi neuvotella siitä mikä leffa katotaan, vaan voi valita vaikka maailman lällyimmän nyyhkyparkuleffan jos sellasen haluaa kattoa.
4. Saan viettää vapaasti aikaa poikapuoleisten kavereitten kanssa ilman rageemista siitä, että yritän iskeä jokasta niistä 24/7 ja oon kusessa jokaiseen mieheen jonka kanssa edes puhun.
5. Ei tarvi kuunnella kommentteja siitä, miten mun kaverit on tyhmiä ja idiootteja ja miks sulla edes on tollasia kavereita, hankkisit parempia. Mulla on maailman parhaat kaverit, joita kukaan ei tuu enää ikinä tuomitseen, sen jälkeen saa lähtee ulos lähimmästä ovesta tai ikkunasta.
6. Ei tarvi kuunnella kommentteja siitä miten paskaa musiikkia kuuntelen♥
7. Yksin asuessa ei tarvi siivota muiden jälkiä kun omansa
8. Saan syödä koska haluan mitä haluan, ja tehä sellasta ruokaa mitä haluan kysymättä keltään että onko se sen mielestä hyvää
9. Saan tehä itte omat päätökseni.
10. :D:D:D:D:D Saan vuorata seinäni miesjulisteilla jos haluan!!!!!!1

Siinä ekat 10 jotka tuli mieleen :'D Eivaan mut on tää oikeestaan aika hienoa. On niin vapaa kaikesta ja saa pitää hauskaa kenen kanssa haluaa ja tehä mitä ikinä haluaa ja ryypätä sillon kun haluaa ja kenen kanssa vaan. Nyt mä alan elää elämääni, kaikki vaan matalaks ja ei muutaku mennään.


http://www.youtube.com/watch?v=FMdXOqq3WL4

0 kommenttia: