BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Rise and shine, oh the world is so precious

Aaaaaa miten kaikki asiat tuntuu kevyemmiltä kun aurinko paistaa? Ja olo muutenkin. Tuntuu että oon niin täynnä elämää, haluisin lähtee ja kävellä auringossa niin kauan että jalat on soossia ja sen jälkeen jäähä hankeen kököttään ja nauttii auringosta vähän lisää. Voi kun aina paistais aurinko. Kesää ootellessa.

 Tulin tossa pari tuntia sitten kullalta, kivaisaaaa oli c: Katteltiin yö Muumeja, ja leffat Piranha (huono) ja Paranormal Activity 2, joka oli jopa hyvä, tosin loppu tuntu pilaavan koko leffan. Njää. Ykkösenkin vois kattoa, on kuullema parempi kun toi toka osa. Mutta meijän valvominen meni tosiaan aamuseittämään, eli kivasti laskettuna oon nukkunu sen 5 tuntia. Lisää univelkaa namnam.

Tänääään tavalliseen tapaan takas kämpille. Huomenna koulu alkaa vasta 12.30, namnam ja ilmasutaitoa siis. Mullei oo vieläkään puhetta kirjotettuna, saa nähä kirjotanko ollenkaan. Njoo. Ja ainiiin btw sitte vielä se että meillä on ens kussa ystävänpäivägaala, kertokaa mistä hitosta ja millä rahalla repäsen sinne mekon :c Blaaah. Itekin vois tehä mutta mutta. Ei aikaa enkä menis takuuseen että saisin mitään hienoa aikaseks. No saa nähä mitä keksin.

0 kommenttia: