BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

lauantai 8. tammikuuta 2011

Something's crawling under my bed

Diipadaa. Eilinen meni koneella lagaillessa ja siinä sivussa välillä siinä pakkaamisessa. Kamat on nyt sitten (jotenkin.......) kasassa. Vielä kaikki astiat sun muut pitäs kasata johonki järkevästi ja tietty huomenna pakkaan sitten vasta ruuat mukaan.
Opiskelen siis noin 50km päässä kotoa, eli viikot elelen asuntolassa ja viikonloput kotona. Vähä rasittavaa kulkee junalla joka viikonloppu ees ja taas, ja junalippurahoillekkin olis paljon parempaa käyttöä mutta jooh.
Viimeistä lomapäivää lähen kohta viettään kullan luo (jonka kanssa oon btw ollut pian vuoden yhdessä :> ) . Viikot on raastavia kun joutuu oleen erossa .____. No, onneks ens syksynä ei enää tarvi siittä kärsiä, alotan jossain lähempänä opiskeleen oppisopimuksella, tai jos hyvä tuuri käy, meen töihin.
Asiasta kukkaruukkuun, sain yöllä hirveen ahistuskohtauksen .__. Menin nukkuun jo joskus ennen yheksää, koska tosiaan hyvin valvotun edellisyön ja päivän jälkeen nukutti ehkä pikkasen. Heräsin sit yheltätoista juomaan ja kiipesin takas sänkyyn, sen jälkeen tuntu etten pysty millään nukahtaan ja kaikki maholliset rapsahukset ja äänet tuntu erottuvan nii selvästi hiljasuudesta. Ahisti ihan valtavasti, ties mistä johtu..
No jooo, mutta nyt alan tekeeeen lähtöä eli heipppaaaa.

0 kommenttia: