BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

perjantai 28. tammikuuta 2011

She's ripping wings off of butterflies

Ja ylläripylläri, kotona ollaan feat ahdistus. Eilen alko päivällä, jatkuu edelleen. Olo on nii ristiriitanen enkä tajua mistään mitään. Koko viikko väsyttäny, ollaan valvottu joka yö liikaa, jauhettu paskaa ja katteltu kauhuleffoja. Ei siinä mitään, parasta seuraa niiin ei haittaa muuten kun että sen ansiosta tuli lintsattua parina päivänä.
Tiistain Hutunkireissu meni kivasti, seinäkiipeiltiin, keilattiin, pelattiin sählyä yms. Illemmalla olin Himoksessa ja oli ihan törkeen kylmä. En oo koskaan arvostanu lämmintä suihkua niin paljon kun sen jälkeen kun pääs Himoksesta kämpille.
Keskiviikkona kävästiin Iidan, Petran ja Karon kans uimassa. Totesin että lasten vesiliukumäki on vaarallinen :D:D Kolautin ensin kyynerpään, sitte polven, sitten lapaluun (jossa on ny iso kipee mustelma) ja säären. Tai sitten se lastenallas oli vaan liian matala. Kämpillä katteltiin mässykasan kera leffat The uninvited ja Emily Rosen riivaaja jota en kuiteskaan jaksanu kattoa enää vaan painuin nukkuun.
Torstaina oli koko päivä ilmasutaitoa ja meijän piti jokasen pitää puhe (osa maanantaina, ite en oo vielä pitänyt). Saatiin aikaseks hyvä keskustelu homoista/homoliitoista/kirkon suhtautumisesta jne. Jossain vaiheessa mentiin luokan eteen Iidan ja Petran kanssa ja sanottiin että meillä on viesti kaikille homoseksuaalien vihaajille; Paljastettiin kaikki meijän mahat joihin oli kirjotettu: "HV.." "..HAISTAKAA.." "..VITTU!" :D Opettaja nauro, muutamat jätkät kommentoi kohteliaasti että hyi vittu, jotkut katto myötähäpeevästi ja toiset nauro minkä jakso :D Että sellanen tempaus.

0 kommenttia: