BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Sugar shooting, bled with deadbeats

Taas viikko menny, eipä oo tapahtunu ihmeellisiä. Assari käväs tarkistamassa meidän kämppää ja totes että on vaihteeks liian sotkunen (meijän kämpältä on 2 varotusta) eli sen pitää laittaa joku raportti jollekkin asuntolapääjehulle meijän tilanteesta :D
Kämppisten kanssa on taas pelleilty kaikkea ja valvottu liikaa. Perjantaina katteltiin kauhuleffaa, Dagon, ja se oli jotain niin... huoh :D Älkää kattoko sitä.
Samasena yönä heräsin kolmelta, pyörin pari tuntia sängyssä koska ahisti ja kurkkua kuristi. Viieltä lähin alakertaan pelaan, onnistuin tiputtaan astiakaapista kasan lautasia (ei menny rikki) ja kaataan samalla haarukkaveitsilusikka-telineen = sain aikaaan sellasseen kolinan että ootin jo että kaikki kömpii kattoon mitä tapahtuu mutten onneks herättäny ketään. Kuuelta nukahin sitten uuestaan ja nukuin 3 tuntia lisää.
Eilen oltiin luokan kanssa toteuttamassa koko perheen liikuntapäivää, avusteltiin voimistelutelineillä ja sen sellasta, ihan hauska päivä. Ens viikolla lähetään liikuntakeskus Hutunkiin (Jyväskylässä) rellestään. Katotaan selviinkö sieltä vammoitta, oon sen verran tapaturma-altis. Ja liikkatunneilla luvassa lautailua, eli takuuvarmaa teuromista :D
Ja mun kamera on nyt sitte jonku aikaa pois käytöstä :(( Se oli lainassa ja lainaaja sai muistikortin rikottua että jees. Orpo olo kun ei saa räpsittyä kuvia.
Huomennapa ei oo koulua joten lähen sillon  takas kämpille. Kattoo mitä nyt vielä keksis tekemistä ennen sitä.0 kommenttia: