BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

perjantai 25. maaliskuuta 2011

All my life I've been good, but now, whoa I'm thinking what the hell

Viime päivinä netissä ja lehissä on pyöriny hirveet mylläkät tosta Älä alistu -kampanjasta. Vihdoinkin sen kampanjan järjestäjät teki jotain viisasta; lopetti koko kampanjan. Ei voi muuta sanoo kun että onko typerämpää keksitty? Sitte  vielä valittavat että oivoi kun taas kirkosta eros porukkaa. Eikö niinkun ihmisillä käy mielessä että tollanen kampanja joka kannustaa "muuttumaan" heteroks pistä ihan pikkusen vihaks homojen ja heteroittenkin keskuudessa, kuuluivatpa sitte kirkkoon tai eivät. Ja kampanja on kumminkin suunnattu nuorille, aatelkaa nyt hemmetti soikoon että nuoret on herkässä vaiheessa oman seksuaalisuutensa kanssa ja että tollanen ihan oikeesti loukkaa ihmisiä.
"- Toivoisin, etteivät herätysliikkeet leikkisi ihmisten syvimmillä tunnoilla ja ajaisi heitä jopa itsemurhiin, Riekkinen sanoo Savon Sanomien haastattelussa." Toteaa itse piispakin.
Aika vittumaista sinänsä kun tää kampanja ei ollu suoranaisesti kirkon järjestämä, siinä oli mukana pari järjestöä jotka on kirkon rahoittamia.  No, ei kutita mun persettä, kirkkoa mahtaa vituttaa kun tollanen vitun epälooginen aivopesukampanja saa porukkaa eroomaan ilman että itte ovat tehneet mitään.
Ja mikä helvetin järki tossa koko kampanjassa oli? "Kääntykää heteroiksi, se on tervettä ja kivaa". Ja että joo, nuorille annetaan toki vapaus valita että haluaako kääntyä mutta kyllä teidän silti pitää heteroita olla. Että voi pistää ihmisen vihaks tollanen. Juu kääntykää vaan heteroiks siellä ihan keskenänne, saatte varmasti mielenrauhan kun ette oo enää sairaita ja likaisia homoseksuaaleja pervoja. Vittu.

Siinä oli tän postauksen angstiosuus :D Mutta oikeesti, ei helvetti oli vaan pakko purkautua.

Missä on kevät?! Eieiei tähän aikaan vuodesta kuulu sataa lunta niinkun esterin perseestä ja olla pakkasta yli -1 astetta ja olla noin helvetillinen tuuli. Lumien pitäis sulaa ja auringon paistaa (ok paistaa se nytkin) ja sinivuokkojen kukkia ja lintujen laulaa ja kaikkea aah niin ihanaa. Oikeesti. Hyvää ilmastonmuutosta kaikille.

Blaah, mitähän sitä tässä keksis. Rupee jo vähän tylsistyttään kun ei oo enää koulussa enkä oo vieläkään päässy töihin, kiitos eropapereitten joita en oo vieläkään saanu. Hmmh.
Jos vaikka rupeis leipoon. Mustikkamuffinsseja. Joo. Vituttaa kun ei voi lenkillekkään lähtee kun toi tie missä käyn on varmaan tukossa enkä lähe tosiaan tonne tuuleen hölkkään. Joten tyydyn leipomaan ja lihomaan sisätiloissa. Viikonloput kaikille ja syökää hyvin.
0 kommenttia: