BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

perjantai 18. maaliskuuta 2011

Sugar, spice, and everything nice

Perjantai-illat kaikille c:
Päivät sujunu lepposasti kullan kainalossa ja kotonakin. Työharjotteluun pääsy vähä viivästyy, kiitos koulun ihanan nopean erokäsittelyprosessin. Haluisin niin jo töihin.
Huomenna aattelin lähtee pyörähtään Tampereella, ihan itteni kanssa vaihteeks. Joskus on kiva viettää aikaa ittensäkin kanssa, ja sitäpaitti käyn mieluummin yksin kaupoilla kun aina joku haluaa pyöriä jossain kauemmin tai joku jankkaa että lähetään jo. Ei tarvitte ketään ootella tai kiirehtiä itekkään.
Aattelin ostaa kullalle pienen yllärin c: Tai en oo varma löydänkö sellasen Tampereelta halvemmalla kun netistä, joten pitää kattoo missä välissä saan sen. Enkä vielä paljasta mikä SE on mutta tiiän että kulta vois jopa tykätä siitä :)) khih. Ja kattoo jos ittellekkin löytyis jotain kivaa.

Oonkohan ihan terve. Oon aina ollu vähän sellanen poikatyttö, tai no oon vähän nytkin mutta en oo hirveesti viime vuosina pukeutunu niin nätisti ja sievästi ja tyttömäisesti. Mutta nyt mulla on päässä jotenki naksahtanu ja oon ruvennu tykkään vaaleanpunasesta, mitä väriä joskus vannotin olla käyttämättä vaatteissani. Ja nyt haluisin pukeutua söpöihin vaatteisiin ja rusetteihin ja pitsiin. En siis nyt tarkota mitenkään sellasta japanilaista Lolita-tyyliä, vaan sellasta sievää ja naisellista tiiättekö? :D Plus oon ruvennut tykkään hiuksistani kiharalla, vaikka oon monta vuotta uskollisesti joka aamu suoristanu ne. Johtuukohan keväästä??

0 kommenttia: