BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

perjantai 29. heinäkuuta 2011

Do you know where the wild roses grow, so sweet and scarlet and free

Heips taaas.
Mulla ja kullalla 1,5 vuotta täynnä tänään 8) Hih rakas hän on.
Pyysin kullan mun kans mustikkaan, se katto mua hetken kun hullua mutta suostu sitten, pääsis ainakin valokuvaamaan. No, sit lähettiin ja ehkä 5 min ehittiin metässä oleen niin ihmettelin mistä yhtäkkiä alko hirvee surina. Vilkasin ympärille ja metrin päässä kullasta pörrää miljoona ampparia. Totesin vaan että "...ööö... tossa taitaaa olla ampparipesä" ja sit juostiinkin jo täyttä häkää karkuun :D Ite en saanu yhtään pistosta ONNEKS, pelkään amppareita kuollakseni mutta kultaa pisti neljä :( Voi sitä. Ei taija toista kertaa mun kanssa lähtee mustikkaan :D
Mustikoita en saanu kun muutamankymmentä, ei helvetti että ne maistu hyvältä<3 Pitää ettiä toinen paikka mistä kerätä. Tyydyin kerään sitten vaan pihasta karviaisia, nekin on niin älyttömän hyviä. Omnomnommm.

Lenkilläkin kävin, yritin tällä kertaa hölkätä, pitäs saada kunto koheneen. Ja tosiaan pitäis, hyvä että jaksoin 100 metriä hölkätä kun meinas keuhkot poksahtaa. Miten oon voiinu näin huonoon kuntoon päästä, sitä en tiiä. Kait se tästä paranee kun joka päivä hölkkää aina pieniä pätkiä lenkillä käydessä.

Oon aatellu alottaa taas ''puhtaamman'' ruokavalion. Paljon kasviksia ja hedelmiä, pähkinöitä, ei vaaleita jauhoja, ei punasta lihaa. Eikä siis myöskään mitään herkkuja, paitti nyt joskus tietenkin pakosti. Nyt varsinkin kun kaikki marjat on kypsiä niin niitä syön enemmän kun mielelläni. Ja pähkinät on aivan ihania, varsinkin rusinoitten kanssa. Limsan juontia on pakko rajottaa, elimistö rupee oleen täynnä kaikkee lisäainepaskaa, ja hampaat menee vaikka joiskin light-versioita. Rupeen kohta ettiin netistä jotain kivoja reseptejä :)
Hyvät viikonloput kaikille<3

0 kommenttia: