BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

tiistai 26. heinäkuuta 2011

I'm alive and I'm thankful, for this time

Väsyttää niin että vois mennä jo nukkuun vaikkei kello oo kun yli 7. Töissä ihan peruspäivä, ei ihmeellisyyksiä
. Diipadaaa, oon ilonen kertoessani että aamupaino oli 59<3 minkä mukaan oon laihtunu keväästä 5kg. Vielä se 3-5 kg niin oon niin tyytyväinen että didididiii. Tää päivä tosin meni ton tiedon takia vähä miten meni, aattelin että "nyt kun ei oo paljoo jäljellä niin voin syödä vaikka ton.. ja vaikka vähän totaa.. ja tätä namnamnam". Nooo, en lannistu yhestä päivästä, huomenna sit vähän vähemmän.

Päivää piristi myös se että nään torstaina Venlaa, jota en oo nähny 2 vuoteen :(<3 Ihana immeinen ja on ollu ihan hirvee ikävä sitä.

Biuuuuh toivottavasti löytäsin treeltä torstaina semmoset kivat Skullcandyn kuulokkeet. Haluisin kans ruudulliset Vanssit (vastahan mä tilasin kengät) mutta taijan jättää väliin. En oo keksiny tarpeeks hyvää tekosyytä niiden ostamiselle. Tulis Iron fistit tällä viikolla niin ehkä mun kenkäkiintiö täyttyis.

Mulla on taas hirvee hinku värjätä hiusset mustaks.. Äääää en toisaalta raaskis luopua punasesta, siitä on tullu osa mun imagoa :D Toisaalta kun aattelee niin ainahan ne voi värjätä takas. Hiukset siinä kyllä vaan kärsii. No, pohdin aamuun asti ja jos mieli ei muutu niin marssin kauppaan hakeen purnukan mustaa.

2 kommenttia:

Bulimicc kirjoitti...

Onnea onnea AnnaMonni ku oot laihtunut! Mäki tulos peräs -2kg! :D

Annamonni kirjoitti...

Hyvä me (y) 8 )))