BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

maanantai 25. heinäkuuta 2011

Oma kone kullan kallis

Aaaaah vihdoin ihan ikioma läppäri<3 Mallia HP compaq 620. Omnomnomnom nyt ehin bloggailla niin paljon kun vaan jaksan. Pitää totutella hetki tähän näppikseen, vähän oudonmallinen mut ei se mitään kato.
 Blaah heräsin tänään aamuneljältä.. on siis ollu aika pitkä päivä vaikka töissä aika meni nopeesti. Kulta oli kiva ja toi mulle ison kupin kahvia sänkyyn c: Eli oon ihan pirtee ollu kofeiinin voimilla.
Vatsa huutaa ruokaa mutten jaksa kuunnella, oon syöny tänään pari nektariinia ja piltin, plus vaahtokarkkeja joita kulta tunki mun suuhun kun olin puoliunessa :D herätys sekin. Vois syödä vielä toisen piltin, oon niihin koukussa taas vaihteeks. Sit illemmalla vielä lenkille. Piti jo aamulla käydä kun oli aikaa mutta jumitin toisella koneella enkä jaksanu liikkua.
Tosin mun datailu tuotti tulosta, löysin aivan ihanat Iron Fistin kengät jotka pistin parinkymmenen minuutin kamppailun jälkeen tilaukseen.

Lauantaina oli taas karaokeilta, oli iha pirun hauskaa kyllä :D Tuli laulettua suloinen myrkynkeittäjä, selvä päivä (:D:D:D:DD), pettävällä jäällä, mikä boogie jonka karaokeisäntä kiltisti lupaa kysymättä laitto laulamaan :D ja sit vielä pimeä onni. Ainii ja vielä siihen päälle perinteinen volga<3 aahashshahha :D
3 viikkoo pitää ootella seuraavaa kertaa :( Nöfnöf pitää siis vaan laulaa töissä ja suihkussa.
Muttamutta, jatkan mun ihanaisen koneen tutkailua nyt, heips8)

0 kommenttia: