BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

sunnuntai 30. lokakuuta 2011

"Anna mun olla se, anna mun näyttää, voin kaikki sun toiveesi täyttää"

Taas pitkä postailutauko. Mut ihana viikko takana, eka viikko keittiössä koulussa=) Oon tehny mm. jauhelihapihvejä, kalafileitä, katkarapukeittoo, lihakeittoo.. yms. Rankkaa on kyllä ollu, mut silti kivaa. Perjantaina polvi ja kyynerpää ihan hiton kipeinä, samoin ollu hartiat. Mut eiköhän tohon totu.

Ja tää viikonloppu... Miaaauuuuu :c <3 Aivan liian ihanaa tän yhen herran seurassa. Se oli meillä, tehtiin ruokaa, kuunneltiin musiikkia, vedettiin kalsarikännit..... :D Jne. Piuuuhh on niin orpoa olla taas yksin kun se lähti. Mäyyyh. No onneks nään sen taas huomenna (miks kuulostan siltä että oon ihastunu.....piiiuuuuuuhhh).

Käytiin tänään sen kans kattomassa mulle sitä kämppää ja tein vuokrasopimuksen=) Nyt vaan jännättää että miten saan ens viikonloppuun mennessä ekan vuokran maksettua..... Kait mä selviän. Apua. Ja se meinaa sitä että muutan ens viikolla! _Omaan_kämppään_wtf_ oon ihan kujalla.

http://www.youtube.com/watch?v=G7NgU_TDlOo&feature=related

torstai 20. lokakuuta 2011

Let me use-use-use you up tonight, gimme your-your-your-your-your one night

Diupadau, kohta rupeen suuntaileen takas siskollepäin, kivasti tässä nää pari päivää menny. Eilen kävin aamusta salilla, mut muuten oon ihan vaan rentoutunu ja kököttäny koneen ääressä. Tänään, jos hyvin onnistuu, niin pääsen hakattavaks♥ piupau jännää 8 ))
Tässä ihanassa hiljaisuudessa oon miettiny, että ei oikeestaan oo kummosempaa olla sinkku. Keksin niin monta hyvää syytä, että se teki mut jo iloseks.

1. Et oo velvoitettu kertomaan jokaista liikettäs kellekkään, missä oot, kenen kanssa, miksi, kuinka kauan, mitä teette, miksi.
2. Ei tarvi koskaan pelätä vaatteita/yms koruja ostaessa, että joku sanoo että näytät niissä kamalalta tai että ne on rumia etkä saa pitää niitä yms. Kaverit on eri asia.
3. Jos haluun pitää ykskaks leffaillan, niin pidän sen, eikä tarvi neuvotella siitä mikä leffa katotaan, vaan voi valita vaikka maailman lällyimmän nyyhkyparkuleffan jos sellasen haluaa kattoa.
4. Saan viettää vapaasti aikaa poikapuoleisten kavereitten kanssa ilman rageemista siitä, että yritän iskeä jokasta niistä 24/7 ja oon kusessa jokaiseen mieheen jonka kanssa edes puhun.
5. Ei tarvi kuunnella kommentteja siitä, miten mun kaverit on tyhmiä ja idiootteja ja miks sulla edes on tollasia kavereita, hankkisit parempia. Mulla on maailman parhaat kaverit, joita kukaan ei tuu enää ikinä tuomitseen, sen jälkeen saa lähtee ulos lähimmästä ovesta tai ikkunasta.
6. Ei tarvi kuunnella kommentteja siitä miten paskaa musiikkia kuuntelen♥
7. Yksin asuessa ei tarvi siivota muiden jälkiä kun omansa
8. Saan syödä koska haluan mitä haluan, ja tehä sellasta ruokaa mitä haluan kysymättä keltään että onko se sen mielestä hyvää
9. Saan tehä itte omat päätökseni.
10. :D:D:D:D:D Saan vuorata seinäni miesjulisteilla jos haluan!!!!!!1

Siinä ekat 10 jotka tuli mieleen :'D Eivaan mut on tää oikeestaan aika hienoa. On niin vapaa kaikesta ja saa pitää hauskaa kenen kanssa haluaa ja tehä mitä ikinä haluaa ja ryypätä sillon kun haluaa ja kenen kanssa vaan. Nyt mä alan elää elämääni, kaikki vaan matalaks ja ei muutaku mennään.


http://www.youtube.com/watch?v=FMdXOqq3WL4

tiistai 18. lokakuuta 2011

Et sä tiennyt kuinka sua kaipaan

Ja puoliunessa sun kättäs hapuilin
Tunsin sun tuoksus
ja yritin lähelles
Silmäni aukaisin
vaan olit kaukana jossakin

maanantai 17. lokakuuta 2011

Going back to get away after everything has changed

Kukkuu taas pitkästä aikaa. En oo päässy kirjotteleen, koska majailen siskolla ja sen mokkula on paskana. Ens kuun alussa saatan ehkä jopa päästä omaan kämppään, jos kaikki menee putkeen.

Kaikkee on tapahtunu, oon saanu sakkoja, oon ollut onnellinen, oon nauranut, käynyt salilla pitkästä aikaa, ollut yötä Tampereella, oon ikävöinyt, käynyt yökävelyillä jne.
Ja nyt oon lomalla. Ikävöin kouluun, tylsistyttää kun ei oo hirveesti tekemistä. Huomenna luultavasti meen iskälle muutamaks päiväks. Eli pari päivää dataamista (y). Sit pitäis jossain vaiheessa päästä tatuoitavakskin.

Kokolailla menee oikeestaan hyvin. Toisinaan pelottaa että onko tää mun "vahvuus" vaan oikeesti heikkoutta, niinkun henkeä pidättelis ja jonain päivänä mä hajoan ja tajuan että kaikki on vaan ohi. En oo osannu surra kun on aina kuitenkin jonkun kanssa, eikä oo tarkemmin ajatellu koko asiaa. Hmm.

Nyt en toivo muuta kun että tää elämä lähtis tästä käyntiin, pystysin maksaan kaikki vuokrat, ruuat, sun muut mitä omassa kämpässä pitää maksaa.

sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Mä luulin, että kun se tapahtuis itkisin tunteja, silmät turvoksiin ja äänen käheäksi. Aattelin että kuuntelisin kaikki ne kappaleet jotka me kuunneltiin ja miettisin joka ikistä hetkeä jonka oon menettänyt. Luulin etten pystyis meneen kouluun, jäisin sängyn pohjalle makaamaan enkä haluais herätä. Luulin että juoksisin kilometrejä veren maku suussa ja hakkaisin seinää kunnes rystyset olis paskana.

Mä olen ollut 3 päivää sinkku ja itkenyt 5 minuuttia, vain vitutuksen takia.

Mä yllätyin miten vahva musta on tullut.

tiistai 4. lokakuuta 2011

Henkinen ja fyysinen romahdus

Vitun terveys. Mun vastustuskyky on nollissa, oon kokoajan kipee. Tänään tuntu et romahtaisin täysin, mulla on silmätulehdus, koulussa oli järkyttävän kuumeinen olo, kurkku ja pää kipee, muutenkin heikko vointi. Lähin siis Nännin kanssa kesken päivän Treelle ostoksille. Mukaan sain mustan tuubihuivin, mustavalkoraidallisen paidan ja nahkanilkkurit. Purr.
 Ja henkinen taso. Pelkään että sorrun taas siihen paskaan, katoin itteäni sovituskopissa ja näin kaiken sen mitä en oo huomannut aikoihin, kaiken oksettavan ja likasen ja piilotetun pelon ja kauhun mun sisällä. Elämäntilanne on nyt muutenkin mitä on, kullan kanssa ollaan muuttamassa mutta saa nähä mitä siitäkin tulee. Mä en tiiä mitä edessä on, pelkkää hämärää ja mä oon niin sekaisin itteni ja kaiken kanssa. Kaikki on epäselvää, ihmiset antaa ymmärtää yhtä ja tekee toista, mua viedään suuntaan ja toiseen enkä mä tiedä missä olen. Ykskin ihminen, mitä mä sille oikein merkitsen, se on niin ristiriitanen että huhhuh. Tosin niin oon minäkin.

If I let you in, you'd just want out.
If I tell you the truth, you'd vie for a lie.
If I spilt my guts, it would make a mess we can't clean up.
If you follow me, you will only get lost.
If you try to get closer, we'll only lose touch.
Yes you already know too much, and you're not going anywhere.