BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

tiistai 24. tammikuuta 2012

And I, and I need your heart, 'cause you're always in the right placesHeissaaaan. Eilen käytiin Lissun kans kattoon My week with Marilyn. Aaah ja oli muuten ihana, suosittelen kattoon sen. Tosin se ei yhtään helpottanu tätä helyydenkipeetä oloa.
Tänään piti sitten testata humalatilat koulussa. Mielenkiintosta oli joo:D Onneks luokalla on sellasia jätkiä joiden kanssa tollasia tyhmiä ja hulluja ideoita voi toteuttaa!
Nyt oon lähinnä istunu koneella, tiskasin ja siivosin keittiötä ja tein tomaattikeittoa, nom. Jos kohta kipittelis kuumaan kylpyyn, sitten menis aikasin nukkuun. Tosiaan sen salireissun jälkeen oon heräilly öisin, meinaan venäytin sisäreiteni sitten kivasti. Kävelykin on sellasta, no, näytän apinalta jota on vedetty perseeseen? Mut joo kipeetä tekee kumminkin. Huomenna taas salille, taijan antaa ton reiden levätä ja keskittyä reenaan yläkroppaa.
Päätin että mun on tehtävä tälle ihastumisasialle jotain. Pakko selvittää, onko tää herra enää (vai onko ollu ollenkaan) edes kiinnostunu musta, ja jatkaa siitä sitten..

0 kommenttia: