BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

lauantai 21. tammikuuta 2012

Be your best friend, yeah I'll love you forever, up in the clouds we'll be higher than ever.

Huhhuh. Viikko takana ja paljon tapahtunu. Syömisen kannalta viikko meni päin vittua, tänään oon tsempannu ja kävin salilla! Ja siltä kyllä tuntuukin, oon pikkasen poikki. Päätinkin siis ruveta käymään kahesti viikossa salilla ja lenkillä, nyt kun tosiaan on taas aikaa! Ja se johtuu taas siitä että otin loparit. Aloin oleen niin väsyny eikä enää yksinkertasesti vaan jaksanu. Nyt sitten vaan ettiin uusia töitä. Puhelinmyyntiä en enää ikinä halua tehä.
Eilen vietin kivan illan Helkan ja Lisen kanssa. Ne tuli meille, jauhettiin paskaa, syötin niille suklaamoussee jonka eilen väsäsin ja lähettiin ajeleen mautolla Hervantaan ja takasin.
Tänään sitten Helka tuli taas käymään, vietettiin sen kans iha mahtava tyttöjenilta:D Se sai loistavan päähänpiston ja lähettiin sit toteuttaan sitä; haettiin talon rapuista huonekasveja ja tuotiin ne hissillä tänne XD Tietäsitte miten paljon naurettiin kun ängettiin pieneen 3 hengen hissiin tollasen ison kasvin kanssa, olo oli ku viidakossa :DD Mut hei, täällä on paljon kotosampaa nyt kun on vähän vihreetä siellätäällä! Kaikenlisäks mukaan tarttu Aku Ankka, vessapaperia ja vaahtosammutin XDD Poika tuli kotiin<3 se on nyt nätisti tuunattu ja oon sitä mieltä että ansaittiin se, koska tässä kämpässä ei ollu palovarottimia kuten kuuluis. Täytyy paloturvallisuudesta jotenkin huolehtia. Ei oo kyllä pitkään aikaan tullu naurettua niin paljon. Sit otettiin vähän rauhallisemmin ja katottiin Dukes of Hazzard :D Ja äsken Helka sitte läkskin kotiinpäin, ja ite voisin painuu kohta nukkuun. Huominen vielä viikonloppua jäljellä, saa nähä mitä fiksua sitten keksitään!

0 kommenttia: