BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

tiistai 2. elokuuta 2011

I love you as fat kid loves hot chocolate

Fiuuu työpäivä takana, meni ihmeen nopeesti vaikka on väsyttäny koko päivän.
Eilen vietin tosiaan vapaapäivän ja käväsin kullan kans siellä Tampereella. Ite en ostanu mitään, kulta löys jonkun blu ray-soittimen ja sille leffoja, joista yks katteltiin illalla.
Mun lihan jättäminen pois ruokavaliosta ei tunnu olevan vielä ihan muistissa. Eilen pistin leivälle kinkkua koska unohdin, tänään söin 3 siivua pekonia koska oli pakko maistaa oliko valmispekoni hyvää vai ei :D (Ei ollut). Kai tää tästä taas muistuu, puol vuotta taukoa semivegeilystä on jääny liian hyvin päälle.

Soittelin tänään ammattikoululle, siellä voi ehkä jopa ihan hiton hyvällä tuurilla vapautua vielä paikka mulle. Viimestään ens viikon tiistaina pitää soitella niin varmistuu. Haluisin niin kovasti kouluun. Ei sillä ettei töissä olis kivaa, mulla on tällä hetkellä maailman paras työpaikka mutta kaipaan (en olis uskonu sanovani tätä) kouluakin. Haluun saada jonkun ammatin, enkä mennä vasta ens vuonna 2 vuotta nuorempien kans samalle luokalle. Toivotaan siis vaan parasta.

Tulin n. tunti sitten tunnin lenkiltä. Tuli kyllä ihmeen hyvä olo, sen päälle tein pikasiivouksen ja vein roskat ja keräsin tölkit pöydiltä, vein astiat ja pyykit. Hölkkääminen ei tuntunu enää nii raskaalta kun perjantaina! Ihmeen nopeesti tää kunto nousee. Johtunee siitä että alottaa pienissä erissä. Kohtahan mä oon jo huippukunnossa. No en. Päätin että jos onnistun syömään tän viikon terveellisesti ja liikkuun hyvin niin palkitten itteni kaakaolla ja vaahtokarkeilla 8 ) Omnomonomm.

0 kommenttia: