BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

keskiviikko 10. elokuuta 2011

HUUHH eka koulupäivä takana!
Aamu alko ärtyneesti kiitos univelkojen mutta lähti ihan hyvin käyntiin. Laittauduin ja lähin kouluun, piti käydä opintotoimistossa täyttämässä jotain papereita.
Sit suuntasin ruokalaan oottaan kultaa ja koulunalotusta, mutta kultapa ei huomaakkaan mua vaan kävelee ihan muualle. Hienoo olla siinä ihan yksin, alko hiipiin järkyttävä paniikki päälle ja kohta sydän hakkaskin tuhatta ja kädet täriseen ja vedet tuleen silmiin kun tunnuin olevan ihan hukassa. Siirryttiin luokkiin ja olin koko ekan tunnin vähän paniikissa. Olo helpottu kun alko välkkä, yks muija entiseltä yläasteelta on samalla luokalla ja pyys mut seuraks tupakille. Tuntu että huh, ei tarvi olla yksin ja vihdoin joku puhuu jotain. Päivä alko meneen rennommin kun jutteli ihmisille. Mitään järkevää ei oikeestaan tehty, ruokailukorttia varten otettiin naamakuvat ja näytettiin paikkoja.
Tuntu olevan jopa muutama mukavan olonen tyyppi samalla luokalla, suurin osa kyllä vähän outoja tai hissukoita :D No, saapi nähä millanen luokka meistä tulee syksyn aikana.

Käväsin koulun jälkeen kylällä, tuli ostettua kalenteri, pikku myy-muki, myslipatukoita ja Pollyja (mm! oiku hyvää! asdafadas). Sit käväsin iskällä syömässä ja nyt istun tässä.

Tänään jos jaksais käydä vielä lenkillä ja mennä aikasin nukkuun niin ois jeees.

Hyvää kouluvuotta kaikille=)

0 kommenttia: