BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

maanantai 8. elokuuta 2011

Something inside starts to burn like a fire, and I knew it was you

Kukkuuuuu.
Ei tullu oikeen nukuttua viime yönä, en vaan saanu unta eikä asiaa auttanu ohimoa hakkaava kipu. Joskus klo 4 taisin sit nukahtaa.
Mulla on laukkukriisi. Haluisin mustan nahkalaukun mutta mistään ei löydy sopivaa, ja jos löytyy niin se on liian kallis. Huoh.
Sit kun löydän niin luovun ghettoblasteristani, myyn sen jollekkin. En tiiä, musta tuntuu että mun ns. "rokkarikausi" tai mikälie erilaisuus on loppunut. Haluun pukeutua ihan tavallisesti, ns. naisellisesti ja nätisti jne. Nyt rupes kaduttaan se mun Iron fistin paita minkä ostin, makso 40e enkä haluukkaan enää käyttää sitä. Senkin vois myydä jollekkin halukkaalle.

Pumpudum ulkona tuntuu syksyltä<3 Ihanan kylmä tuuli ja pellot on kultasia. Rakastan syksyä, sitä kirpeetä ilmaa aamuisin, harmaata taivasta ja värikkäitä puita.
Yks syksyn merkki on myös, että alan kuunteleen Volbeattia. Se on ollu mulle jotenkin viimeset 3 vuotta syksymusiikkia, johtunee siitä että aloin kuunteleen sitä syksynä ja niistä biiseistä tulee fiilis mikä sillonkin oli.

Nyt jännäilen vaan huomista iltapäivää ja tosiaan tietoa kouluunpääsystä. Wish me luck!

XOXOXO

0 kommenttia: