BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

perjantai 8. huhtikuuta 2011

Destination unknown

Perjantait kaikille! Soittelin äsken opolle ja ens viikolla pitäis saada se mun eropaperi. Eli hyvällä tuurilla saatan päästä jo ens viikolla töihin=) Jeiii.
Eilen tuli kävästyä siellä salilla ja vähän uimassakin. Halli oli sen verran täynnä ala-asteelaisia etten varsinaisesti uimaan päässy, mutta lilluin terapia-altaassa. Teki hyväää. Kohta olis suunnitteilla lenkille lähtö.
Käväsin eilen myös siskolla, näin samalla äippää ja sen miestä. Äiti oli ostanu mulle suklaata ja karkkia, (yhyy meni jo hyi) ja:

Tällaset yövaateet,
Plus Hello Kitty-mukin

Ja siihen vielä jotain huulirasvaa. Piu. Iltapäivällä menin sitten kullalle. Anopin kanssa maisteltiin kaikkia kasviksia sun muita mitä se oli ostanu, sille on iskeny vimma vaihtaa terveellisempään ruokavalioon eikä ollu mullekkaan pahaks maistella kaikkea uutta c: Plus se yritti opettaa mua maisteleen juustoa ja viinejä. Juusto meni mutta viinit ei yksinkertasesti maistu. Mutta niihinkin pitää kai oppia että maistuu.

 Ainiiiin. Kulta lahjotti mulle vanhan Zipponsa. Aaw. Ja toi on ollu PIKKASEN kalliimpi kun se minkä mä sille tilasin. Höspö se on.♥

Blaaaaaaaaa kun väsyttää jotenkin. Voisin alkaa varautuun lenkillelähtöön. 


0 kommenttia: