BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

The versatile blogger -award

Wuhuu sain ensimmäisen kerran tunnustusta blogistani, vaikkei tää oo ollut pystyssä kun muutamia kuukausia 8 ) The versatile blogger-awardin saatua tehtävänä siis tunnustaa 7 asiaa ittestään.

1. Oon perusluonteeltani ilonen, kiltti ja empaattinen, mutta oon myös helposti masentuvaa sorttia. Saatan loukkaantua tietyistä asioista hyvinkin helposti. Mua harvoin saa vihaseks (tänään on yks niistä harvoista päivistä kun tosissani oon vihanen) ennemmin tuun yleensä surulliseks ja petyn kun oon vihanen.

2. Mun heikkous on jäätelö. Voisin syödä sitä monta litraa joka päivä, muttei se olis välttämättä kannattavaa. Ei vielä oo tainnu tulla vastaan sellasta jäätelöä, mistä en olis tykänny. Lempparijäätelöitä on mansikka, vadelma ja suklaa.

3. Oon äärettömän hellyydenkipeä. Rakastan ylikaiken sitä kun kulta hellii mua, siltä saadut halaukset, pusut ja silitykset pelastaa aina mun päivän ja saa hyvälle mielelle. Se on vähän väliä  ärsyynytä muhun kun en meinaa saada tarpeekseni siitä :D Mutta en voi sille mitään, rakastan sitä niin paljon ja siltä saadut hellyydenosoitukset vaan on mulle riippuvuus.

4. Mulla on lievä identiteettikriisi. Rakastan nahkatakkeja, niittejä, mustaa, punasta ja muutenkin rock-tyylistä pukeutumista. Ja toisaalta taas sellasta tyttömäistä, hempeitä värejä, sieviä vaatteita ja nättejä koruja. Aamulla on meinaan vaikeeta valita mitä laittaa päälle.

5. Oon huono kaikissa asioissa minkä tekemistä rakastan; laulaminen, piirtäminen, tanssiminen, näytteleminen... Perseestä.

6. En tiiä mikä musta tulee isona. Se parturi-kampaaja houkuttelis mutta kun niille ei oo töitä.. Elintarvike- tai hotelli ja ravintola-ala olis kans kivoja.. mutta saa nähä sitten ens vuonna.

7. Mä en keksi enää. No, tunnustan, oon vihanen tällä hetkellä.

0 kommenttia: