BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

maanantai 4. huhtikuuta 2011

Kaikki tiet vievät ruokaan

Taas tylsyydentäytteinen päivä. Huomenna olis pitäny mennä moikkaan vanhoja kämppiksiä mutta ei sitten. Ei siitä sen enempää. Olis ollu niin saakelin kiva nähä niitä.
Toinen mikä laski mielialaa oli kun vilkasin peiliin. Blaaaah. En jaksa angstata, mutta pakko mennä aamusta salille. En jaksa tätä. Tän kuun tavote olis -4kg. Pakko mikä pakko, sen siitä saa kun menee lihoon 6kg parin kuun aikana.. Asiaa ei kyllä helpottanu se että tein tänään hedelmäsalaattia (sokeriliemihedelmät) ja kermavaahtoo. Oli se kyllä aika hyvääkin.


Aattelin kokeilla sellasta litkua kun Molkosan. Pitäis olla puhdistava vaikutus elimistössä ja samalla kynsien ja luultavasti hiusten pitäis vahvistua. Eli toi aine on kun luotu mulle. Toivottavasti tehookin sitte kunnolla..
Miten musta tuntuu että tää blogi on alkanu keskittyyn ruokaan ja mun laihduttamiseen :D Oon kai niin tylsä etten tee enää mitään mainittemisen arvosta. Löhöön joko kullalla tai kotona.
Huomenna tosiaan kyllä meen sinne salille ja sitten luultavasti moikkaan lukiolle muutamaa kaveria.

Aamupalaks voisin väsätä jonkun protskupommin, kananmunaa ja kinkkua vaikka. Ja salin jälkeen rasvatonta mansikkarahkaa♥ Nams.

Mjoo, kai meen keittään vielä iltateen, aah tää pussi tuoksuu kirsikalta♥ Mansikkaa, vadelmaa, punaviinimarjaa ja kirsikkaa. Ja sen jälkeen paapimaan. Illat!

0 kommenttia: