BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

perjantai 15. huhtikuuta 2011

Wake up, wake up

Mmmm. Ulkona tuoksuu pöly ja aurinko. Harmi että oon kummallekkin allerginen. Vai tuoksuuks ne edes miltään, kuvittelen kai. Mut pitkästä aikaa ulkona tuoksuu _joltain_. Pää ja silmät on valosta kipeät mutta ihan sama, mä rakastan kevättä.

Aamusta tuli tosiaan käytyä salilla ja iltapäivällä lenkillä. Niistä tosin ei ollu loppujenlopuks hyötyä, oon syöny tänään ku hevonen. Blaaah. Rakastan tätä aikaa kuusta kun ruokahalu nousee äärimmäisyyksiin♥ Joo. Mutta anyway, huomisesta lähtien rupeen ihan tosissaan kattoon mitä syön. Aattelin kokeilla Karppausta joka toimii aika samalla periaatteella kun Atkins. Paljon protskua ja rasvaa, vähän hiilareita.
Ainiiiiin ja ens viikolla alkaa streetti♥ Purrrrr en malta oottaa. Ja eka työviikkokin vähä jännittää, mutta eiköhän se hyvin mee =) 
Pitää kans ruveta kattoon vähän rahan perään. Työmarkkinatuki rupee juokseen niin iskee tietty hirvee shoppailuhimo.. ja viime aikoina oon himonnu järkkäriä, ja ne tunnetusti ei oo kameroita halvimmasta päästä. Mutta ihan tosissaan pakko säästää ettei syksyllä tarvi huolehtia mistä saa rahat vuokraan ja ruokaan. Jepps jeps.
Jospas sitä rupes kattoon Masterchef junioria ja saunoon. Diipadaa.

0 kommenttia: