BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Sun after the rain

Ugh. Taijan muuttaa kullalle, aina kun oon kotona syön liikaa.
Diipadaa, voisin tehä ennen salkkareita peinen hölkkälenkin. Ja värjätä hiukset, sekin jäi vähän viime viikolla. Sit huomiseks suunnittelin että käyn aamulla vähän salilla, ja salin jälkeen uimaaaan 8 ) Ja sieltä kullalle.
Viikonlopuks tulossa ihana sää♥ Vihdoinkin. Ei jaksa tätä harmaata loskapaskaa kokoajan.Niin eli huomenna en ehi koneelle, joten teen tosta haastetehtävästä toisen nyt:

Päivä 3 - Minun vanhempani (jätän päivän 2 välistä koska en tosissaan rupee selittään ekasta ihastuksesta tänne :D hävettää jos joku tunnistaa sen tästä)
 Eli, mulla on iskä, äiti, iskä ja sen uus vaimo ja äiti ja sen uus mies. Asun iskän luona, koska aikoinaan mut otettiin huostaan, koska mamma ei pystyny huolehtiin.
Iskä on ihan kiva, se on tosin vanhanaikanen ja äree ja ylisuojelevainen, mutta tuun sen kanssa toimeen ja se on ihan hauskakin. Iskällä on varmaan adhd, sen on aina pakko olla tekemässä jotain. Ihme työnarkomaani, ja rasittaa itteensä usein liikaa. Oon oikeestaan pienestä asti ollu enemmän isintyttö :D
Äiti on äiti, hullu ja omistaa yhtä oudon huumorintajun kun mää. Tosin se on vähän tyhmä -.- :D Piiloblondi. Äiti asuu eri paikkakunnalla kun me, joten käyn siellä aina sillontällön.
En mä tiiä, en osaa hirveesti kertoo porukoistani. Blaa.

0 kommenttia: