BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sivut

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Päivä 1 - Esittele itsesi
Ah oon niin huono tässä. Oon nimeltäni Anna, kuten ootte saattanut ehkä ittekkin tajuta. Oon syntynyt 20.2.1994 Mänttässä, KELLO 17.36 JOS TARKKOJA OLLAAN!!11 Niin. Joo. En ole tällä hetkellä koulussa, opiskelin puoli vuotta nuoriso- ja vapaa-ajan ohjausta kunnes päätin lopettaa. Nyt oottelen pääsyä työharjotteluun. Harrastan tietysti bloggailua, satunnaista lenkkeilyä ja salilla käyntiä, tässä kuussa aloitan street-tanssin♥ Oon aikasemmin harrastanut teatteria (2 vuotta) ja Showtanssia (2 v sitäkin) ja kitaran soittoa (1 v). Rakastan myös laulamista vaikken kyllä tosiaan osaa. Ja omaks ilokseni saatan joskus ommella yms ja piirrellä. Ainiiiin ja myös shoppailu on yks rakas harrastus.
Minulla on punaiset hiukset (oho) ja vihreät silmät. Olen 165,5 cm pitkä ja painan 61kg♥ Lihasta se on. Lempivärini ovat musta, punainen ja vaaleanpunainen. Lempiruokaani ovat kananmunat+pekoni/kinkku, hedelmät ja öö. Ja lempijuoma vesi, jotkut limsat, tee. Lempiherkkuni on jäätelö♥ Ja tykkään lähes kaikista jäätelöistä. Ruoka on lähellä sydäntä, vaikken osaa oikeen kokata niin leipoa ainakin. Hmmm. mitä muuta kertois. Oon allerginen koiralle, kissalle, siitepölylle, pölylle (mulla on ollut astma ja vieläkin vähän) ja auringolle lievästi. Rakastan kissoja, ja siks vituttaa olla niille allerginen :cc Ja mulla on aika monipuolinen musiikkimaku niin en jaksa ruveta luetteleen :D
EN KEKSI MUUTA ANTEEKS.

Piuh jooo. Mitähän vaihteeks keksis tänään. MUUTEN ostin sitä Molkosania mitä uhkailinkin ostavani, ja HYI VITTU se on pahaa :DDD Maistuu/haisee kitkerälle lehmänpaskalle. No, juon sitä siitä huolimatta, tuskin siitä haittaakaan on. Eilen tuli kävästyä siellä salilla, ja ai saakeli kädet ja rintakehä ja sisäreidet on kipeet. Hehee.
Jaa-a ja mitähän mä väsäisin ruuaks päivällä. Ehkä vedän vaan purkin tonnikalaa ja oon ilonen. Mjaa.

0 kommenttia: